היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום חגגנו ללהב מסיבת יום הולדת בגן אני וגיסתי הכנו עוגת כדור פורח מהממת קניתי לה שמלה לבנה חדשה על ראש זר של כלות ונסיכות הילדה פשוט ניהלה את יום ההולדת בצורה שהדהימה אפילו את המטפלות - הכל בצורה מושלמת. ראיתי את כמות האהבה של הילדים והמטפלות ללהב וזה שבר את ליבי - לא מבינה איך נתמודד עם הפרידה הכל כך קשה הזאת. המטפלות ביקשו שיום ראשון נביא להם מצלמה להסריט את מפגש הבוקר כדי להנציח ללהב זכרון וכדי שאוכל להראות לה בבקרים שלי יחד איתה - רעיון מדהים לדעתי. חמתי נורא בכתה והאמת ממש כאב לי עליה בכל זאת סבתא
9 תגובות
עמוד 1
המון מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב איזו התרגשות אה...? אני בכיתי אצל ליאן.... לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
איזה מרגש!!!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
איזה כיף מחכה לראות תמונות
יווווווווו מאמי אני מתרגשת בשבילך מתי אתם עוזבים שם? פרידה זה אף פעם לא דבר קל ולא משנה מה עוזבים. העיקר שיהיה בהצלחה
תמונה אחת שווה אלף מילים זל טוב מחכה לתמונות
ההובלה מחר ואני במחשב
מזל טוב ליום ההולדת של להב ושיהיה מעבר קל גם לך וגם ללהב ואני מקווה שעקב מצבך הבריאותי לא תשתגעי אלא יעזרו לך מהצד הצפוני את חייבת לשמור על עצמך מובן!!!!!!