היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כבר 4 חודשים שאני מנסה ו-4 חודשים ללא הצלחה....אז החלטתי החודש אני בהפסקה! שבוע שעבר קבלתי מחזור, לא סמנתי אותו ביומן, לא מחפשת תאריך ביוץ רוצה להנות עם בעלי, רוצה לחיות את החיים ולא סביב הבייבי הזה הוא יגיע, אין לי ספק, הוא פשוט מתעכב
7 תגובות
עמוד 1
גיסתי בדיוק בחודש היא אמרה שהיא בהפסקה נקלטה.... אולי זה הדרך להריון.... בהצלחה מאמי
גם אני החודש הזה בהפסקה את האמת די נמאס לי במרדף אחרי בדיקות וימי ביוץ ולחכות כל פעם מחדש........החודש אני נחה וב"ה עוד חודש מהיום אני ובעלי טסים לחו"ל לנקות את הראש וה' גדול אחרי זה...... http://www.holdthatpic.com/
מאחלת לשתיכן שהחודש תקלטו... אני אמרתי את זה לעצמי כ"כ הרבה פעמים, אבל אז מגיע התאריך המיוחל של הביוץ ואנחנו נכנסים לעטרף:-)
בהצלחה!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחח קרן מצחיקולההההה
גם אני רוצה הפסקה!!! באמת מבאס לחשוב על זה כל הזמן ולהתאכזב מחדש!!!!!
שתהיה לך הפסקה נעימה וקצרה...בע"ה חודש הבא הריון על מלא:):).....................................
ובע"ה נעשה ונצליח!! "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
חודש קודם החלטתי גם לעשות הפסקה לחודש אחד
לילוש זה בדיוק מה שאני רוצה, את השקט, חוסר מתח ושהמחזור יגיע בזמן ואז נוכל לנסות שוב