שלום לכולן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני כבר כמה זמן מסתכלת על הפורום והוא בנתיים עזר לי מאוד!
    אז החלטתי להרשם....
    אני ובעלי מנסים כבר כמה חודשים ואני יודעת שצריך לתת לזה זמן אבל מה לעשות כל פעם שמגיעה אני מתבאסת ממש!!
    אני עכשיו כמה ימים לפני שאני "אמורה" לקבל וכבר אני לא יכולה לחכות!!!
    רק רוצה לדעת?!?!!.!
    שיהיה לכולנו הצלחה [

קליאו
5 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב קליאו,
    קודם כל ברוכה הבאה לפורום הזה,
    מאחלת לך שיהות קצרה ושתעברי במהרה לפורום השכן:-)

תספרי קצת עלייך שנכיר אותך:-)
    כמה זמן אתם נשואים, מתי התחלתם לנסות...:-)

הימים האלה שלפני קבלת המחזור מורטים עצבים ואלו הימים הכי "קשים".. חח
    מתי ת אמורה לא לקבל?
    מחזיקה לך
  • היי קלואי
    ברוכה הבאה
    גם אני כבר כמה חודשים מסתכלת בפורום וזה ממש עוזר בסוף החלטתי שצריך להרשם ולכתוב כי זה ממש עוזר ויש פה המון תמיכה והבנה מהבנות בפורום
    אני כל כך מבינה אותך גם אני צריכה לחכות לסוף שבוע הבא ולעשות בדיקת דם בתקווה ש לא יגיע
    מחזיקה לך
    בהצלחה
  • היי
    קודם כל תודה!
    זה ממש נחמד לדעת שאת לא לבד עם כל ההרגשות האלה!
    הפסקתי גלולות לפני 6 חודשים ואנחנו ממש מנסים כבר 4 חודשים.(ילד ראשון) בחודש האחרון ממש לקחנו את זה ברצינות חום השחר, ערכת ביוץ(למרות שאני מרגישה)וכל השאר... וכנראה שאם לא, בחודש הבא נלך ליעוץ.
    המחזורים שלי די קצרים 24-25 ואני "לא אמורה" לקבל ביום שלישי או רביעי. בנתיים אני מנסה לא לחשוב על זה יותר מידי אבל לא מצליחה!!!!!!!!! החזה שלי כואב כבר 5 ימים וחום הגוף שלי נשאר גבוהה בינתיים, אני משתגעת!!!!!!

קליאו
  • מחזיקה גם לכן!!!!

קליאו
  • שלום קליאו,
    ברוכה הבאה לפורום ובהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה