כבר לא בתולה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פעם ראשונה שלי בפורום!
    אז הכל ממש לא מושלם!ורחוק לי מאוד ולבד לי..
    אני גרה כרגע עם בעלי ההולנדי בעיר המדהימה -ברצלונה,חודש שביעי-יש לנו בת,אחרי עוד מריבה מטופשת..עוברים מחר לדירה חדשה,אני רוצה לסיים ולנוח הוא רוצה מחר לסיים-אני פשוט כל-כך עייפה,יש כל-כך הרבה להספיק בזמן כל-כך קצר והוא אדישששש ואני מבולבלת וחוששת,והוא צומי..ומתוק..ורוצה להחליט-תמיד הפוך ממני כדי להוכיח שגם לו יש מילה! עוד ליטוף לאגו!! בכיף!!! אך תמיד בזמנים הלחוצים ביותר???ועוד מריבה ואז זה מגיע------תמיד עושים את מה שאת רוצהואיך יוצאים מזה?????בבקשה גלו לי! את רוב המהלכים אני מבצעת כי זה נוח ומסתדר לו ואז זה חוזר אליי כמו בומרנג-לפנים-קראשאולי פינקתי אותו יותר מדי??
    חברות לפורום אני חייבת להתוודות היום ההורמונים קצת עלו לי לראש..ומרוב עצבים זרקתי את הספר,המזוודות..טרקתי דלתות..וקיללתי.. בעלי הוא ייצור מדהים ורגיש לעצמו-ואני רגישה לעצמי ולקושקושינה הקטנה,ולפעמים לעיתים רחוקות נגמר הכח.
    ולחיזוק-איזה כיף שאתן כאן
4 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה
  • כמה זמן אתם יחד?
  • שלוש שנים..והתאימה לי תוספת אדישות!פשוט הוא הצליח להוציא אותי מהכלים
    איפה אחותך גרה?
    אני מאוד מקווה שתהתוספת הספרדית תוסיף עוד קצת פלפל לתבשיל
    הילדה בתמונה מקסימה
    ו..תודה.
  • לינברי!תודה!זה לא פשוט ואני בלופ כבר 10 שנים בחו"ל פשוט עם ההריון וכל הדכאונות שנלווים אליו פתאום צמחו בי הרבה פחדים וחששות ו..בדיוק צריך להתכונן לבאות!
    תודה מותק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה