ספורט בזמן טיפול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות מה אתן אומרות ...בזמן הטיפול אפשר להמשיך עם ספורט כמו ריצה ואירובי ??
    הבנתי שמיום ההחזרה לא....אבל מה עם לפני???
    מתחילה עוד שבוע את הטיפול הראשון....והלוואי הלוואי האחרון ...לעתה...
4 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שעדיף להוריד מינון, למרות שהייתי מתייעץ עם הרופא....
    לא יודעת אם משפיע או לא...

שיהיה בהצלחה
  • לפני ההחזרה אני חשובת שספורט לא יכול להזיק...
    אבל אחרי ההחזרה אני לא הייתי עושה..
    בהצלחה
  • באופן קרוני, ספורט זה תמיד טוב. גם לגוף וגם לשחרור לחצים, שיפור מצב הרוח והפגת חרדות.אמנם, בזמן גירוי השחלות באמצעות תרופות השחלות גדלות מעבר לגודלן הרגיל, הופכות לרגישות יותר והסיכון לתסביב שחלתי גבוה יותר (השחלה לקראת הביוץ נראית כמו בלון על חוט וקל לה להסתובב סביב צירה ולגרום לנמק).
    לכן, חשוב להתייעץ עם רופא ולהסביר מה הפעילות שאת מתכוונת אליה...
    בגדול, נרה לי שאם את רואה שמתפתחים זקיקים רבים עדיף לעבור לפעילות מתונה יותר כמו הליכה שלא תהווה טריגר מיותר לגוף שגם ככה עובר חוויה לא פשוטה. גם לפני השאיבה..
    (וכן, אני יודעת מניסיון כמה מגוחך מרגיש בן אדם שרגיל לרוץ פתאום להתחיל ללכת
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • הי,
    אם את מתעצלת באופן קבוע אין שום מניעה להמשיך.
    אבל תקשיבי לגוף שלך ואם יש קושי/ כאבים או עייפות אז תרדי בדרגת הקושי בהתעמלות.
    אחרי השאיבה וההחזרה רצוי למתן להליכות.

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה