סקר- טיסות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי הזמינה מלון באתר HOTELS.COM ?

אני רוצה להזמין טיסה בנפרד ומלון בנפרד.. ככה אני בוחרת מקום לפי מה
    שאני רוצה ולא לפי מה שחברות הנסיעות קובעות...
    מצטרפים ל YES 072-2514350 מספר ישיר אליי ללא המתנה
13 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו קנינו.... אבל מלון- לא טיסה... סורי
  • טיסה אני עושה מכאן בהנחה טובה דווקא..
    השאלה אם הזמנת מהאתר הזה ספציפי מלון בחו"ל...

מצטרפים ל YES 072-2514350 מספר ישיר אליי ללא המתנה
  • תנסי להזמין מלון ב AGODA
    מניסיון- הם הכי זולים ויש מבחר לכל מקום בעולם

• אנו מזמים דרך שני ארים ביקר - אחד זה BOOKING.COM
    השני לדעתי זהה לשלך אבל זה HOTELS.DE
    בשהמקים ש אפשרות לביטול בחם והיו מקרים שביטלנו , החלפנו אחרי זה ללא בעיות בלחיצת כתור . מה עוד טוב ששלום בחול הזמנה בחינם .
    בהזמנת טיסה אין על טרווליסט ישראלי פ נמאתי טיסה לצוריךב1715 דולר עבור שלושה במקום 1820 באתר הרשמי של סוויס .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אנחנו מזמינים המון דרך booking.com מכירה את האתר שציינת.
    דרך hotels מצאנו מלונות שאיפשרו לנו "להתמקח". התרשמתי לטובה דווקא אבל עוד לא יצא להזמין משם.

• אני גם יכולה להמליץ על BOOKING

בלי קשר..מיכלי..ראית בדיל היום ברלין ל-5 ימים כולל העברות ב200 יורו?
  • קודם כל אני שמחה שהצלחתי להטיס את מרינה לפורום

מצטרפים ל YES

072-2514350 מספר ישיר אליי ללא המתנה
  • אני בסדר ב"ה...כנ"ל הגורים (היתי הולכת יותר להגדרה כמו סוסים )
    הגור היחיד שעוד לא עבר אותי בגובה זה דן
    מה איתך? מה שלום הצהובים?

הדיל אכן מעכשיו לעכשיו, שקלתי ברצינות מאוד כי אני דיי ספונטנית..אבל לא מצאתי לי בת/בן זוג לנסיעה כולם כבדים- אש
  • היית אומרת אני הייתי באה...

מצטרפים ל YES

072-2514350 מספר ישיר אליי ללא המתנה
  • וואיי מיכלי..איזה כייף זה 4 גברים בבית שמפרגנים אין יותר כייף מזה
    אצלי גם דן מחלק חופשי את ה"אני אוהב אותך מאמי".. חיים שלי מהגדולים כבר לא ממש שומעים את הדברים האלו....מקסימום אפשר לקבל איזו נשיקה מעפנית אם קיבלו משהו ממני חצופים
  • מרינה, גם לי היה מתאים לעוף לכמה ימים להאוור בכייף . אפרופו הינו בים המלח לפי המלצה שלח היה לא רע הבעיה היא שאחרי חופשה בארץ אני רוצה לבקר כמה שנים לנפוש בחו"ל עם כמה שפחות ישראלים

• חחחח אלינה אני אפילו שהזמנתי נופש בבורגריה בקיץ שעבר, ביקשתי במפורט לתת לי מלון שלא משווק בארץ ! יענו שלא יהיו ישראלים...כי מצב של הכל כלול+ישראלים ממש לא עושים לי את זה

אז מיכל ואלינה..פעם הבאה שאני מקבלת מכת ספינטניות, אני לוקחת את שתיכן בחשבון בתור בנות זוג לטיול נופשון חסר לכן לסרב
  • מרינה כל פעם שאני נופשת בארץ אני מבינה למה בעלי תמיד מעדיף נטייל לבד ולא במסגרת טיולים כאילו ואחרים . אני פעם ב4 שנים חייבת לנסוע למלון בארץ כדי לקבל הסבר נוסף למה בעלי צודק .
    אפרופו היד הבא שלנו זה שוויץ . לדעתי יהיה טיפה יותר ירוק ומתורבת ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה