היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מעניין אותי לדעת מתי הבעלים שלכן קמים בבוקר יום שבת? בעלי יכול לקום ב12/1...
אהוד עידן אני :) יום נישואים
18 תגובות
עמוד 1
מאז בני נולד גג שוא ק זב ב8 בבוקר , אבל הוא גם הולך לישון מוקדם יחסית גג 11 בערב. http://www.holdthatpic.com/
נכון להיום הבית כולו היה ער ב5:45. בד"כ אני קמה ראשונה והוא מצטרף אלי תוך כמה דקות, אלא אם כן קראו לו לעבודה במשך הלילה ואז הוא משלים עוד כמה שעות שינה.
בין 8-9:30 אני , לעומתו , קמה בערך עם הילדים .שזה יכוללהיות בין 7-8 למה זה ככה?? כי זה הוגן מה, הוא גבר , הוא צריך לישון הרבה , כדי שיוכל לשרוד את הבעיטה בתחת בסוף השבת
פנינה אהוד עידן אני :) יום נישואים
בד"כ בעלי קם לפני
בעלי קם ששחר מעיר אותו
מאז שיש לנו ערימת ילדים.. שקמים לנו דווקא בשבתות וחגים ב 6 בבוקר... יוצאים מהמיטה סביב 8...הבנים קמים מצחצחים שיניים והכי הרבה לוקחים מילקי במטבח וחוזרים לטיוי שלהם בחדר..
לפעמים אני נשרת במיטה עד 9-10 או הוא..עושים תורות
מצטרפים ל YES 072-2514350 מספר ישיר אליי ללא המתנה
בעלי קם עם שקד. מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
בשמונה- תשע אני מעירה אותו כי אנחנו כל שבת מטיילים אם לא הייתי מעירה אותו הוא היה יכול לישון עד שתיים בצהריים...
בעלי יכול לקום ב-12 /1 אם היה אפשר, אבל אני זורקת אותו מהמיטה בסביבות 8/9 תלוי בתוכניות. בד"כ מטיילים או יוצאים אז זה סביר.
פנינוש
יאיר קם עם הילדים בערך ב6 ואני ישנה עוד שעה שעה וחצי
שנינו קמים כשעידן קם... הוא בא אלינו למיטה ובדר"כ הוא אחרי כמה דקות כבר יקום לצחצח שיניים ולהכין קפה אני מתפנקת עם עידן מול הטלוויזיה איזה חצי שעה לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
יניב קם בד"כ ב9-9.30 אני לא מעירה אותו יש מי שעושה בשבילי את העבודה (עם קצת עידודים מהשטח)
בדרך כלל בייבי מתעוררת בסביבות 7, ואני קמה אליה כדי לשכנע אותה לישון עוד קצת
היי עדי בעלי קם כל שבת בשעה 7:00 מעיר את אביאל וליה למרות שבדרך כלל הם גם מתעוררים לבד בשעה הזאת ומתארגנים לבית הכנסת הוא לוקח אותם איתו כל השבת ערב שבת ושבת בבוקר ושבת בצהריים זה הזמן שלו איתם ויש להם שם מלא חברים ואני נשארת בבית עם מאיה וממשיכות לישון. רחל
בעלי קם ב6 ומשאיר לי את הפינוק של לישון עד 8-9
פעם אני קמה ובעלי ישן עד 9-10, ופעם הוא קם. אלא אם כן, אנחנו נוסעים לאנשהו על הבוקר, ואז אני קמה ראשונה, מארגנת את הבנות, והוא קצת אחרי.
___________________________________________________________________ סקרים תמורת כסף
בעלי בנאדם של בוקר ואני של לילה.
אני מעדיפה לעשות דברים בלילה ובבוקר לישון.
היות ומרפי בא לבקר אותנו דיי הרבה במיוחד בחגים ושבת אלין מתעוררת סביב השעה 6-7. לפעמים אנחנו קמים ביחד ולפעמים אני נשארת עם מאיה במיטה עוד איזה שעה שעה וחצי