מה עוד נשאר ?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר קבעתי תור לרופא נשים כדי לבדוק מה לא בסדר .. (?!)
    השתגעתי מהביוץ הזה , אני לא מצליחה להבין מתי הוא אמור להגיע..
    ישבתי עם עצמי ,בדקתיוחישבתי את ההפרשים בין המחזורים בשלושת החודשים האחרונים..
    בין פברואר למרץ עברו 30 ימים.
    בין מרץ לאפריל עברו 40 ימים (!! הבנתי שה"טופ" זה 35 ימים..)
    בין אפריל למאי עברו 35 ימים.

המחזור בכלל בכלל לא סדיר בשלושת החודשים האחרונים ואני יודעת שזאת עלולה להוות בעיה לא קטנה בשבילי כרגע..

מה עושים ??
3 תגובות
עמוד 1
  • מעקב זקיקים !!!!!!!!

תקבעי תור 14 יום אחרי יום קבלת המחזור

בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
  • אני אישית מציעה לא לרוץ לבדיקות , לא לחפש צרות ולהנות
    מציעה לך בתום המחזור להתחיל לחגוג יום כן ויום לא במשך שבועיים שלושה (למקרה של ביוץ מוקדם או מאוחר)

אני חושבת שהכי טוב זה לא להתעסק בבדיקות , לא ללכת לחפש רופאים ולא להיכנס ללחץ, לעשות בנחת סקס עם הבעל

בהצלחה

הלן
  • הלן היי,
    נראה לי שהעצה שנתת היא באמת הנכונה, ואני איישם אותה החודש!!
    לא בדיקות ולא חישובים, פשוט להנות מהסקס ולא להתעסק בזה יותר מידי, זה סתם מדכא ומכניס אותנו ללחצים מיותרים!!!
    הלוואי והחודש הזה הוא החודש של כולנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה