מתלבטת כ"כ!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • [iiהיי בנות וצהריים טובים לכולן,אז ככה עדיין לא קיבלתי מחזור מאז ל 24-4 והיום ואתמול עשיתי ערכת הריון ויצא לי שליילי,והלכתי גם לרופא היום ואמרתי לו שמאחר לי המחזור מ ה 24-4 אז הוא אמר לי שעם יצא לי בערכות הריון שלילי אז זה אומר שאין כניראה ויכול להיות שזה פשוט הורמונניים כניראה,ואמר לי שרק עם עד ה 5-6 אני לא יקבל רק אז ללכת לעשות בדיקת דם להריון,בנות האם גם לכם זה קרה שאיחר לכם באיזה 6 ימים ואחרכך פיתאום קיבלתם?או שזה רק אני??i]

שרית
3 תגובות
עמוד 1
  • לי זה קרה מון פעמים שהיה לי איחור של שבוע ואפילו יותר ויצא לי שלילי בבדיקת הריון ואחר כך הגיע ה
    יכול להיות שאת בלחץ והוא לא מגיע בגלל זה
    בלי לחץ
    בהצלחה
  • היי שרית
    בעיקרון את יכולה לא קבל או לקבל מאוחר בגלל הרבה דברים והראשון ביניהם הוא לחץ! כבר קרה לי בעבר שהיה לי איחור משמעותי אבל הייתי בחו"ל עם המון סטרס ושינויים באוכל ,שינה וכו... נראה לי שכדאי לעשות מה שהרופא אמר ובינתיים לנסות להרגע(אני יודעת שזה קשה) ולראות מה קורה (אם את מהיותר לחוצות כמוני אולי כדאי לעשות שוב בדיקה ביתית בהמשך השבוע )
    שיהיה בהצלחה

קליאו
  • תודה לכן בנות על העצה והעזרה,ואני ינסה להרגיע את עצמי למרות שאני יודעת שאני צריכה לקבל אבל בל זאת לא מקבלת,אני באמת מקווה שאני טועה ושבסוף באמת שלא יגיע המחזור אמןן ,מאחלת לכם רק טוב ובהצלחה גם לכן,והמשך יו טוב לכולם :)

שרית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה