בוקר טוב...חייבת עזרה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • השבוע אני מתחילה בע"ה טיפול ivf ראשון כולי בלחץ!!
    בהדרכה האחות אמרה לי שבגלל שזה הריון ראשון ואני בת 28(מתחת לגיל 30)יחזירו לי עובר אחד??!! מה זה אומר?שגם ככה רק 30-40% שיקלט משהו ואם מחזירים עובר אחד זה אומר שהסיכויים יהיו יותר קלושים,לא?או שאני טועה?
    מישהי יודעת?

יום מעולה
8 תגובות
עמוד 1
  • אל תסתמכי על מה שאומרת לך האחות תדברי עם הרופא בעניין..
    יש לך כנראה סיכויים טובים להקלט והם מנסים לא להגיע לריבוי עוברים..
    בהצלחה!!!
  • קודם כל שיהיה בהצלחה רבה!
    את צודקת שהסיכוי להצלחת הטיפול נע סביב ה-30%. אמנם, לא ניתן להשליך מכך לגבי סיכוייך להרות כבר בטיפול הראשון.
    בד"כ בטיפול הראשון מחזירים עובר אחד, אלא אם העוברים שהתקבלו הם קטנים (יש דרגות איכות לעוברים, כאשר עובר טוב ביום השלישי לאחר ההפריה צריך להיות 7-8 תאים).
    ההיגיון הוא שאת צעירה והריון מרובה עוברים נחשב לסיבוך רפואי. זה לא שזה קשה רק לטפל בתאומים, ההריון הרבה יותר קשה, הסיכונים גבוהים יותר, לידות מוקדמות וכו'.
    לכן, כאשר האישה צעירה בטיפול הראשון עדיף להחזיר רק עובר אחד. אם הטיפול חלילה לא מצליח אז בטיפולים הבאים שוקלים להחזיר יותר.
    אבל, מה אנחנו צריכות בסה"כ? עובר אחד חזק שיהפוך לבייבי מושלם?

[ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...

• אני לא מבינה בIVF, רציתי לאחל לך בהצלחה והלוואי וזה יהיה טיפול ראשון ואחרון..
  • איזה כיף,הפורום הזה פשוט נהדר!
    תודה רבה בנות על התגובות המהירות...שיהיה בהצלחה לכולנו!

יום מקסים לכולכן
  • זה מאוד תלוי ברופא.....יש כאלה שלא מפריע להם להחזיר שניים...
    תבקשי מהרופא, תגידי שנורא חשוב לך להצליח....תתחנני...זה עוזר לרוב
  • נראה לי שההחלטה הסופית היא של המטופלת, לא? לפחות, זה מה שהיה כתוב לי בטופס שחתמתי עליו לפני ההחזרה: שלאחר שהוסברו לי הסיכונים של הריון מרובה עוברים החלטתי להחזיר __ עוברים..
    אבל שוב, בגלל שזו פעם ראשונה ואת בחורה צעירה, אולי לא כדאי לקחת סיכונים נוספים?
    אני מבינה כמה חשוב לכל אחת מאיתנו להצליח, אבל לפחות תהי בטוחה שאת מודעת לכל מה שכרוך בכך..
    שיהיה המון בהצלחה!!!
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • זה לא נכון שהסיכויים יותר קלושים זה בולשיט את צעירה ואין סיבה לדאגה מה גם שזה הטיפול הראשון שלך.
    ההחלטה של המטופלת היא ברוב המקרים מעל גיל 35
    אין סיבה שיחזירו לך יותר ובמיוחד לא בטיפול הראשון
    לי החזירו 4 עוברים רק בטיפול הרביעי וגם מפאת גילי
    אז תני לרופאים לעשות את העבודה
    בהצלחה

• בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה