כואב לי.. צריכה עצה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חמישה ימים אחרי החזרת עוברים, מהבוקר מרגישה כאב בצד ימין במפשעה שמקרין לגב התחתון ולרגל. מדובר בכאב לא חד במיוחד, אבל מאוד מציק שבא בגלים. הכאב נעלם כמעט כאשר אני שוכבת לפחות עשר דקות וחוזר כאשר אני חוזרת לעמידה או ישיבה.
    אולי הכאב מזכיר קצת את כאבי המחזור (לא חד) אבל חזק בהרבה אך נסבל.
    אין הקאות, אלא מעט בחילה, לא משהו קריטי.אני שותה בערך 4 ליטר ביום ולמרות שאני לא שוכבת גם לא מתרוצצת יותר מדי..
    ממה אני חוששת? ברור שאחרי ששאבו לי22 ביציות ויומיים לפני השאיבה האסטרדיול היה 12 אלף (!!!) אני חוששת מגירוי יתר ובעיקר מתסביב, אבל אני לא יודעת איך זה מרגיש.
    מישהי יודעת? משמועות או חלילה מניסיונה האישי?
    תודה!!
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
8 תגובות
עמוד 1

• דבר ראשון תרגישי טוב..
  • לפני הכל תרגישי טוב,
    לא היה לי גירוי יתר ותודה לאל גם לא תסביב,
    אבל אחרי ההחזה הראשונה שלי, נסעתי לחול, והרופא הסביר לי
    שכשיש תסביב זה כאבי תופת וצריך מייד ללכת לבית חולים,
    זה כאב שלא עובר במנוחה,
    אז לא נראה לי שזה תסביב,
    אולי כדאי לשאול רופא, או פשוט לנוח, קחי 2 ימי מחלה ופשוט שיכבי בתנוחה שזה לא כואב לך....תני לגוף לנוח, תיהי קשובה לו.
  • תודה רבה על התשובות..
    [ u
  • למה את נלחמת - לכי לישון תנוחי,
    יתכן מאוד שזה השחלות המורחבות שלך...תני להן את המנוחה שהן צריכות...
    יאללה עוד שבוע וחצי ואת מודיעה לנו על בטא מהממת
  • יקירתי איך באת לי טוב עם ה"לכי לישון..." אני באמת מרגישה שהגוף שלי צריך את זה. אתמול נשארתי במיטה כל היום (טוב נו כמעט, קמתי כל עשר דקות אבל מיד חזרתי למיטה - הרי יש לי לא קוצים, יער שלם בטוסיק..
    [ u
  • הכאבים האלו מוכרים לי היטב מההפריות שלי.
    אם הכאב לא נסבל, מתגבר, משנה אופי גשי לרופא לבדוק שאין גירוי יתר.
    תמשיכי לשתות ולנוח- לי זה מאוד עזר!

שנשמע בשורות טובות בעוד שבוע
  • מטורפת, אין לך עוזרת?
  • היי יקרה
    מקווה שאת כבר מרגישה טוב יותר.
    בהריון הראשון שלי היה לי גירוי יתר שגרר אחריו 2 טורשנים (תסביבי שחלה), אחד בשבוע שמיני והשני בשבוע עשירי, בפעם האשונה "רק" סובבו את השחלה חזרה, בפעם השניה כבר קיבעו אותה כדי שזה לא יקרה פעם נוספת.
    אני חושבת שאלו היו הכאבים העזים ביותר שחוויתי מיימי, לצורך ההשוואה הלידה הייתה חוויה שמיימית.
    בלתי אפשרי לפספס טורשן, בשעה שש התעוררתי והתכוננתי ללכת לעבודה, בשש ועשרים מצאתי את עצמי על הרצפה המומה מכאב פתאומי וחד שרק הלך והתגבר, בשעה שבע! כבר הייתי בחדר ניתוח....אז גם אם לא תדעי לקרוא לזה בשם תדעי שמשהו ממש אבל ממש לא תקין ותגיעי בהקדם לביה"ח.
    מאחלת לך הריון קל ותקין נטול כאבים עם ידיים מלאות בסופו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה