היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפני כמה חוד' העברנו את הילה למיטת מעבר ,מאותו היום השתנו לי חיי הלילה והשינה !!!!! אין לי פרטיות ,אין לי שינה !!!!!!! הילה לא מוכנה לישון במיטה .זה התחיל בלילה הראשון בהתלהבות ,לאחר כמה ימים היא התחילה לצאת מהמיטה לקראת הבוקר ולעבור אלינו ..אח"כ מצאתי את עצמי מנקרת והילדה רצה בבית כמו שד ומשחקת ,אח"כ זה פסק והיום הגענו למצב שהיא נרדמת במיטה שלי (גם אם השכבתי אותה במיטה שלה אחרי שתי דק' אני מוצאת אותה במיטה שלי ) ואם אני מנסה להעביר אותה היא מתעוררת וצורחת ומעירה את מעיין ,עברנו חוד' ללא שינה ,לילות שלמים נלחמתי איתה ,הילדה לא מתייאשת!!!!!! ופשוט אין לי כוחות להלחם יותר ,אני עייפההההההההההה ,אין כמעט מצב שלא נעצמות לי העיניים ,אין לי סבלנות ,אני צריכה לעבוד ולתפקד ,ויותר מזה אין לי 5 דק' עם בעלי!!!!!!!!! מה עושים??????????(אגב זה שאני אומרת אני ,זה כולל גם את בעלי היקר ,שנינו כבר מתמוטטים )
עד המעבר היא ישנה היטב? אולי המזרון לא נוח לה? אולי הכלי מיטה לא נעימים לה? יש את הטיפות ההומאופטיות מסדרת ה- R, נותנים כ-15-20 טיפות חצי שעה לפני השינה, בהתחלה הייתי נותנת כמה פעמים אחה"צ, וגם שמה בכוס שהיא ישנה איתה, הן אמורות להשרות שינה, קשה לי לומר שמאז אנחנו ויובל ישנים לילות שלמים ומלאים, אבל זה בהחלט שיפר את איכות השינה.
אני כל-כך מבינה אותך
בנות ניסיתי כבר כמעט הכל!!! ענברי ,היא רוב הזמן ישנה מצויין ,אני לא .היא בועטת ,ישנה לרוחב ... אין לה שום בעיה ללכת לישון כל עוד זה במיטה שלי ...
לדעתי את צריכה להיות יותר החלטית ולא לתת לה לישון לידך כי את עייפה..אני יודעת שקל להגיד אבל זה הפתרון שהיא תבין שכל אחד ישן במיטה שלו יכול להיות גם שהיא לא ממש מבינה את ההסברים בגיל הזה (הבן הקטן שלי בערך בגילה) אולי תחזירו אותה למיטת תינוק?
אהוד עידן אני :) יום נישואים
אם זו מיטה נפתחת אז אולי תנסי לישון לידה וכך ברגע שהיא מנסה לרדת מהמיטה את/בעלך מייד מחזירים אותה לישון.
גם אם זו לא מיטה נפתחת הייתי ישנה כמה לילות על מזרן ברצפה
אשמח לעוד רעיונות...
ראיתי פעם פרק של סופר נני בנושא וההמלצה שלה הייתה חד משמעית- למרות שזה מתיש, מעייף ומרגיז פשוט להחזיר אותה בכל פעם למיטה שלה גם אם זה אומר לקום 20 פעם בלילה, אין ברירה. אני מאמינה ומקווה שאם באמת תחזירו אותה כל פעם למיטה תוך 3-4 לילות היא תקלוט את המצב... בהצלחה