כנראה שלא מספיק החזקתן אצבעות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

היי בנות..איזה באסה אבל אתמול הלכתי למעקב זקיקי יום 20 למחזור והזקיקים שנצפו עדיין קטנים!! גודל זקיק 10 ועובי רירית גם 10 אמנם הרירית גדלה אבל הקצב של הזקיקים ממש מזעזע..זהו הרופאה אמרה מחזור הבא ננסה או להגדיל מינון איקוקלומין ל3 ליום או זריקות..
    זהו חשבתי שכמו אדווה22 גם אצלי החודש הביוץ יפתיע אבל...השם מלמעלה מתכנן הכל ולו הדרכים והוא יודע מה טוב בשביל כל אחת מאיתנו.
    אבל הכי חשוב זה לא להתייאש וגם אם הרופאה אמרה ככה וגם עם ביוץ או בלעדיו אם השם רוצה שזה החודש שלך אז זה יהיה!!!
    בשורות טובות לכולנו אמן!!
    רחלי.
9 תגובות
עמוד 1
  • רחלי, תחזיקי מעמד, יהיה בסדר...
    תשמרי על אופטימיות ואל תתייאשי..
    תנצלי את החודש הזה לנוח לקראת חודש הבא ולאגור כוחות חדשים:-)
    כמה זמן את עם אקקלומין?

• היי קרן..
    לקחתי לפני כשנה בערך פעמיים ועכשיו אחרי שנה שוב מנסה..להיום חודש ראשון שניסיתי..מינון של 2 ליום..הבנתי שגם את תנסי מינון של 2 ליום..למה כי לא בייצת בכדור 1 ליום?
  • היי

למה להרים ידיים בשלב כזה מוקדם???
    יקירתי אני לא וותרתי כמו שהרופאים אמרו לי להגיע בחודש הבא
    אל תעיזי לוותר תמשיכי במעקב !!!
    אצלי הביוץ הגיע ביום ה30 למחזור!!!!
    תמשיכי בבקשה ממך...
    [center]
  • רחלי, למה הפסקת לקחת אחרי פעמיים לפני שנה?

בחודש הראשון בייצתי ולא נקלטתי ובחודש השני הזקיקים היו קטנים ביום ה-14. חזרתי למעקב נוסף לאחר יומיים והרופא שלי אמר לי שהחודש אבוד...
    הוא הוריד לי את המורל... ממש התבאסתי...

אז החלטתי להפסיק ללכת אליו וקבעתי תור אצל רופא מומחה לפוריות....
    יש לי רק עוד שבועיים תור,ף אז כדי לא לפספס את החודש הזה גם, אני אקח שני כדורים והרופא החדש כבר ינחה אותי מה לעשות...

אדווה מאמי, מה שלומך ואיך המרגש?
    איזה כיף שאת קופצת מידי פעם לביקור... את ממש חסרה!
  • כן אדווה מאמי אמרתי שאני לא אוותר..מי הם הרופאים?? לא אלוקים...
    אבל האמת שלא היה נעים לי להתעקש אצל הרופאה במחלקת פוריות בבי"ח בסורוקה..לכן אמרתיי שאני אעשה זאת בעצמי ואלך לקחת מהרופאת משפחה מעקב זקיקים בבריאות האישה ( בררתי גם רופא משפחה יכול לתת) ואז עוד שבוע שזה יוצא גם יום 30 למחזור (כמוך) אני אלך למעקב..ומקווה לטוב..בעז"ה..
    ושגם אני כנגד כל הסיכויים של הרופאים האלו שאמנם מנסים לעזור אבל שוכחים שהם רק השליחים של הבוס של כולם שברא את העולם הזה ושלח אותם...
    עכשיו די לחפירות עליי...מה איתך חמודה??? איך זה להיות בהריון אחרי ציפייה כזאת לא מעכלת בטח אה...
  • וואי חלומי !!! החודש בעזרת השם אצל כולכן !!
    קשה לעכל במיוחד לבעלי עד שלא תצא הבטן הוא לא יאמין נראה לי חחח
    [center]
  • חחח..כן עד שזה מגיע הם גיבורים.. תגידי בת כמה את אם אפשר לשאול???
  • בטח שמותר לשאול 25 יקירתי...
    [center]
  • נשמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אין יאוש!!!!! וחסר לך שאת מווותרת!!!!!!!!!! יהיה טוב!!! ואת תראי!!! בנתיםם תהני עם הבעלול:

"הבוטח בה' חסד יסובבהו"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה