פרה סיד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות מסתובב מישהי מכן ניסתה להרות עם פרה סיד? ג'ל סיכוך שאמור לעזור או לשמור על הזרע? יש לי חברה ממש ממש טובה שנסתה להרות תקופה מאד ארוכה...רכשה את התכשיר והרתה ...אני מנסה לחשוב האם זה פשוט החודש שלה או האם יש טעם לקנות את הג'ל? היו פה עוד הצלחות איתו?
    מצאתי אותו באינטרנט ואני שוקלת לקנות...
    מה אתן אומרות?

מיכלי
4 תגובות
עמוד 1
  • מעניין... בחיים לא שמעתי על זה!!
    אבל למה לא? שווה לנסות...
  • הי, הג'ל הזה אמור לשמור הזרע הוא חומר סיכוך ידידותי לזרע אני מצרפת לך לינק...היום קראתי על זה הרבה מאד חומר באינטרנט ובנות ממש מדווחות בפורמים השונים שזה עזר להן...אני הזמנתי...http://www.pharmonline.co.il/?catid={FC69F016-AAFB-4157-836B-205C75F857BF}&itemid={5EE15E1A-DCC7-4001-9959-0C60F77C7D9D}

שלחתי לך קישור למוצר

מיכלי
  • תודה מותק, כבר לפני ששלחת עשיתי שיחת טלפון לסופר פארם והם אמרו שאין להם
  • זה עולה בפארם און ליין 179.9 ועשיתי משלוח בדואר רשום שזה עלה 14 שח...חברה שלי הזמינה שם גם וזה הגיע אליה תוך 3 ימים.
    מיכלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה