היי ..אני חדשה כאן..מבואסת כל כך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני נשואה כבר חמישה חודשים ואני מנסה להכנס הריון וכל חודש מקבלת מחזור והחודש היתי בטוחה כל כך שזה זה...והמחזור הגיע...אני כ כך מיואשת ולחוצה...אני משתמשת בערכות ביוץ...ולא קורה כלום....זה כל כך מפחיד אותי אני מפחדת שיש לי איזה בעיה....

מה
8 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך חמודה שלי..מי כמוני שמבינה בלחץ..אבל יקירתי את נשואה 5 יודשים!! חמסה חמס אבל מה את רוצה מהגוף שלך?? תני לו עוד קצת זמן הוא לא יאכזב אותך.. הלחץ הזה מעכשיו לא יעשה לך טוב..וחבל..אל תחשבי או תייצרי לך בעיות סתם..תירגעי תתפללי וזה יגיע הכי מהר שאפשר,
    בהצלחה..רחלי
  • תודה מאמי....כל חודש אני ממש מנסה לצאת מהלחץ ולא לחשוב על זה ואני לא ניקלטת...ואני רואה נשים מסביבי נקלטות בחודש חודשיים....וזה הורג אותי...ואני מיואשת...

מה
  • היי חמודה גם אני נשוא כבר 11 ומנסה להיקלט אני מבינה לליבך כך גם אני חשבתי תחילה שחלילה יש איזה בעיה אך ברוך ה' הכול תקין הבעיה היחידה היא הלחץ וזה שאנו חושבות על זה יותר מדי חשוב שתהיה רגוע
    ותזכרי שהחסידה לא פוסחת על אף אחד ולביבי שלנויש את הזמן שלו
    בנתיים תהני אם הבעלול תשדלי לא לחשוב על זה הרבה (אני יודעת שזה קשה) והעזרת ה' מאחלת לך שתקלטי מהר
    לילי
  • היי חמודה!!
    אני נשואה כבר 3 שנים ורק לפני כמה שבועות הצלחתי להכנס להריון. כי לא ידעתי שלבעלי יש בעיה עם הזרע. אז חמודה שלי אם את רואה שזה לא הולך לכו לעשות בדיקות וכמה שיותר מהר תתחילו לדעוג לזה יהיו תוצאות טובות מהר יותר וגם בלי שום קשר אני ממליצה לך ללכת לרופא נשים והוא יזביר לך כל מה שצריך לעשות לפני הריון כמו כן לקחת חומצה פולית.
    ושיהיה הרבה בהצלחה
  • טליה לא להתייאש,
    לי לקח שנתיים להיכנס להריון עם הבת שלי וגם עכשיו אני מנסה להיכנס להריון שני ולא מצליחה כבר 3 חודשים.
    אבל עד שנה זה זמן נורמלי, פשוט תקחי את הזמן בלי לחץ
    בהצלחה
  • נשמנונת!!! בדיוק כמוני!!! גם אני נשואה חמישה חודשים..וגם אני מנסה..וזה לא הגיע..
    אין ממה להתבאס!!!!!!!!!!!! כנראה שזה לא הזמן שלנו עדיין!!! קחי את זה בסבבבה ואל תחשבי על זה יותר מידי...ואת תראי שבע"הי זה יגיע!!!!!!!!!!!

"הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • ואי בנות אתם לא מבינות כמה אתם עוזרות תומכות ומרגיעות ממש כייף שתף אתכן....תודה....ומקווה שזה יגיע כולנו בקרוב בעזרת השם

מה
  • הלו הלו!! להירגע כולכן!!! oni פה אכלה את כולן!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה