מישהו מוכן להגיד לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מזתומרת גודל זקיק?....באיזה גודל הוא צריך להיות כדי להכנס להריון??ומזה פולצסטיות?שעשיתי בדיקת אולטרסאונדהרופא אמר לי שהוא רואה תביוץ ממש קטן...כנראה שכרגע אני לא בביוץ ויכול להיות שבעוד כמה ימים הוא יגיע...ושהגעתי לבית עשיתי את הבדיקת ביוץ...וזה הראה לי חיובי..ממש הזוי....

מה
6 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    כשבדיקת הביוץ מראה לך חיובי כלומר 2 פסים זה לא אומר שהביוץ היום באותו רגע אלא בין 24-48 הקרובות.
    זקיק צריך להיות יותר מ- 17 בביוץ עצמו ...
    בהצלחה
  • זקיק הוא הקלפיה שעוטפת את הביצית, על מנת שהזקיק יבייץ הוא צריך להיות מעל 18 מ"מ, כשהביוץ מתרחש הביצית פוקעת מהזקיק...הקליפה מאוחר יותר יש לה תפקיד אבל לא קשור עכשיו...
  • פאני/שושי

את מקסימה ובקיאה בחומר !

ישר כח ...

מאחלת לך ולכולן הריון עוד החודש

בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
  • שושי אז אם אני כל חודש עושה בדיקת ביוץ וזה מראה לי ביוץ אז כנראה שאין לי פוליצסטיות.....ותודה רבה על התשובה ממש עזרת לי....

מה
  • טליה נשששששמה!!

רואים שאת חדשה בפורום, כל מי שמספיק זמן פה יודעת שאני סולדת לבדיקות ביוץ! הן לא עובדות אצל כולן, יש כאלה שהן מראות כל החודש פס אחד, או כל החודש 2 פסים, לא הגיוני בכלל...ויש כאלה שזה כן עובד...
    אצלי זה ממש לא עובד, אבל שמעי, לי יש שחלה אחת פוליצסיטית ואחת "נורמלית", כנראה שאחת עובדת שעות נוספות והשניה מתפנקת...
  • ואייי נשמהההההה!!! בעזרת השםםם יתפס בהצלחה לכולנוווו...

מה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה