הרגשת כבדות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר אור לכל הבנות היקרות!!

מהיום שטבלתי והייתי עם בעלי (-כמובן כדי להיקלט...והיינו די הרבה ביחד) אני מרגישה תחושת כבדות בבטן!! תחושה מוזרה שגובלת בחוסר נעימות ונוחות כזאת....

קרה לכן משהו כזה?
16 תגובות
עמוד 1
  • לפי מה שאני יודעת אצל חלק מהנשים שנקלטים מרגישים התכווצויות כאלו כמה שעות לאחר העיבור. אחותי הרגישה את זה וגם חברה שלי וגיסתי.

אבל מממש התכווצויות אפילו כואבות!!

• אני לא יודעת מה זה אומר התכווצויות חזקות אבל אני יכולה להגיד לך שהיו לי כאבים בבטן התחתונה כאילו אני צריכה לקבל מחזור...וזה לא הגיוני כי קיבלתי רק לפני שבועיים...אבל אני יותר לא מרגישה את זה..הרגשתי את זה אולי יום וחצי...גג יומיים...

ו...תודה רבה שענית לי!:)
  • היי...

השתרשות ומחזור זה אותם כאבים...
    גם לי היו לחצים , התכווציות וכמו כאבי מחזור בהריון הראשון ובהריון הנוכחי.
    אני
  • אבל הבנתי שאם יש השתרשרות זה עם דימום קל,לא...?

וגם אני חושבת שזה מוקדם מידי להשתרשרות...במחשבון הריום אני רק נמצאת בשבוע 2+4 ימים.....והשתרשרות חלה רק בתחילת/סוף _?) שבוע שלישי...לא?

הרגשתי את זה אולי פעמיים....אבל לא כאבים חזקים,כאבים בקטנה, סבילים...
  • היי...
    השתרשות לא חייב להגיע עם דימום... לי בהריון הראשון היו הכתמות חומות קלות ובהריון הנוכחי לא היה לי כלום רק הפרשות רגילות..
    אני בערך שבוע וחצי לפני שהייתי אמורה לקבל כבר הרגשתי כאבים וכל רגע רצתי לשירותים כי חשבתי שקיבלתי... אבל כל אחד והגוף שלו ואיך שהגוף מקבל את זה...
    אני מקווה בשבילך שזה הריוןןןןןןןן
  • איזה מתוקה אין על מה..
  • תודה רבה רבה!!

הלוואי! זו תהיה מתנה מוווששלללמתתת לנסיך שלי! (-בעלי)

השתרשרות קוראת רק מהשבוע השלישי?

ממ קראתי פה כמה פעמים על נשים ש"בדקו"הריון ע"י ערכת ביוץ. (וודאי שאין להסתמך על תשובה שלילית של הערכה,אלא רק על חיובית ;) ) אבל אם בא לי גם לנסות ממתי כדי לעשות....?
  • הלוואי...
  • לבעלי יש יום הולדת בדיוק ביום שאני צריכה לקבל...(יום שישי)אם אני לא אקבל עד אז... בדיקת דם ביום חמישי תוכל להראות שיש הריון או לא?
  • תעשי ביום ראשון לדעתי...

• היום הולדת של בעלי לא יוצא בשבת הזאת..אלא שבת הבאה....

ממ אז אולי אלך לעשות ביום ראשון..ונחגוג לו כבר ביום ראשון....

כדאי יהיה לעשות בדיקת הריון או שזה סתם מיותר/מוקדם?
  • עכדיו בדיקת הריון?? ברור שלאא!!! זה לא יזהה וגם אם את בהריון לפחות שבוע איחור! חבל שסתם תתבאסי, רק בדיקת דם מאמי!

• אולי הכאבים האלה נובעים מביוץ מאוחר...
  • אווו...הייתי עם בעלי שישי,שבת,ראשון.....=/ שני לא...והיום כבר כדאי?
  • תנסו לכסות את כל החודש יום כן יום לא!
    [center]
  • אם אני מרגישה תחושה מעטה של כאבים (-לא רציניים בכלל אלא עדינים כאלה) של מחזור ואני יודעת בוודאות שאני צריכה לקבל לפחות עוד שבוע וחצי זה גם יכול להעיד על משהו??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה