למישהי יש טיולון NUNA? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לנו עגלה ABC דיזיין שנהננו ממנה מאוד אך לדעתי היא כבר שירתה אותנו מספיק וליאל גודל מיום ליום ונהיה מאוד גבוה ורגליים שלו כל הזמן מכופלות ואני חושבת שזה לא נוח לו כל כך. וגם ישמח למשהו קטן קומפקטי ו קל יותר .
    ראיתי באינטרנט חשבנו מהתחלה לכיוון MACLAREN אבל לדעתי חבל על סכום כזה כי אני צריכה משהו אולי עד גיל שנתיים כי כבר עכשיו די קשה לשכנעה אותו לשבת שם הוא מוכן רק בטיול עם כלב להיות בעגלה אולי גם בגלל שצפוף לו בשלנו הוא הפסיק לאהוב לשבת. אכשיו ראיתי באינטרנט טיולון NUNA אם מישהי משעה אליה או יש לו אותה ישמח לשמוע המלצות. ניראת נוחה נישכבת יחסית קלה ומתקפלת טוב מחיר גם לא בשמיים בכלל
6 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה
  • לא מכירה....
    ראיתי לאחרונה טיולונים של CYBEX ב 600 ש"ח יפים- בגוון אפור ושחור...
    http://www.bigbaby.co.il/big-baby/content.asp?cat=40&code=640

• לנו יש את זה שבלינק
    דגם טיפה שונה (אין את הידית הקדמית הזאת שיש בתמונה)
    אני ממש מרוצה ממנו- מתקפל בקלות, קל יחסית, נשכב לאחורה
    והוא גם ממש יפה
    קנינו בסגול מהמם (לא בגוון שיש בתמונה)
    בחנות מוצצים
    מומלץ בחום
  • תודה בנות בסוך הלכנו על SILVER CROSS HALO הושבנו שם את ליאל והוא לא רצה לרדת ממנה לקחנו בצבע תכלת מאוד נוחה בישבילו קצת קשה לי להתרגל לנסיעה שלה אחרי 3 גלגלים אבל אני יתרגל. מאוד מרוצה בנתיים מצרפת תמונה
    http://www.baby-club.co.il/bigpicture.asp?cat=13&code=584
  • ומה המחיר ?

• מצעתי באינטרנט חנות עודפים סחורה חדשה אבל של שנה שעברה חנות בבצרה המחיר הוא 1000 שח אבל שווה ביותר!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה