החופש הגדול קוצר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
14 תגובות
עמוד 1
  • איפי - קראת את הטוקבקים???? איזה קטעים
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • זה הכי מצחיק לקרוא את זה

תאמת גם אני לא כל כך בעד לקצר את החופש הגדול זה נחמד שיש חופש
    אבל מצד אחד קיצרו מצד שני לקחו אז ככה שהרבה לעשות הם לא עשו

• יהודים או לא? תחי מדינת הקומבינות
  • בנות?האם מדובר גם על גני חובה?
    או שזה קשור רק לבתי ספר?

• קריס - מדובר על כל מערכת החינוך.

נראה שבמשרד החינוך שוב לא חושבים על טובת הילדים.
    שיעשו הפרדה - חופש של חודשיים לילדי החטיבות הגבוהות וחודש חופש לילדי הכיתות הנמוכות ולילדי הגנים.

• כל מה ששיך למשרד החינוך החופש מתקצר

לפחות אצלנו מזל שיש קיטנה של יולי אוגוסט עד ה 15 לחודש ככה שיש תעסוקה
    התלמידים הבוגרים זקוקים לחופש כמו שלינברי אומרת

• למי שהילד עדיין בגן פרטי והולך נגיד לגן עירייה בשנה הבאה כמו אצלינו דווקא יוצא לטובה כי השלושה שבועות של אוגוסט מה זה בעייתים שאנחנו ממש מתקמבנים קצת אני קצת יוסי קצת אמא שלי וקצת אמא של יוסי.
    עוד לא דיברתי עם המנהלת של על חופשים בקיץ בטח היא תהרוג אותי למרות שנראה לי שגם היא תיקח כי גם לה יש 2 קטנים

המסנג'ר שלי: [email protected]

• לא עוזר הרבה... במילא כל אוגוסט צריך לעשות קומבינות
    חבל שלא קיצרו בחודש

• נכון לעכשיו זה לא כולל גנים פרטיים

מי יודע אולי יבוא היום וקצרו בחודש את החופשה הארוכה הזאת ויחלקו אותה במשך השנה

• הבנתי שבחו"ל יש גם חופשות כאלו ארוכות - השאלה היא למי?

בהחלט מסכימה עם הרעיון של עינבר.

ילדים קטנים לא צריכים כל כך הרבה חופש!!! זה אבסורד!! יוצא שכל השנה אנחנו עובדים בשביל לממן את החופשות האלו
  • לא ראיתי בשום מקום מידע על המעונות ..מישהי יודעת?

• ברוסיה חופש גדול הוא בכלל 3 חודשים ו יש גם חופשת חורף של 3 שבעות ו2 חופשות של שבוע בסתיו ואביב . אבל זה לא כולל גני ילדים שם אין חופשות כאילו בכלל .
    http://www.holdthatpic.com/
  • כמו תמיד, ממשלת של מדינה ישראל עושה הכל דרך התחת
  • זה פשוט "כוסות רוח למת"...
    והרי הם חייבים להרוס עוד יותר ולעשות את זה מיידית, כך שאנשים שהזמינו חופשות יצטרכו לבטל ולספוג את קנסות הביטול וכו' וכו'....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה