עשיתי בדיקת הריון ו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היא שוב יצאה שלילית.... אולי זה עדיין מוקדם????? אני קיבלתי ב3.5 מה אתן אומרות??????
11 תגובות
עמוד 1
  • שיראל ממי

את רוצה לשמוע מה באמת אני חושבת ?

את האמת הכואבת :
    בהנחה שעשית בדיקת דם היום ,
    אז את לא .
    בהנחה שעשית בדיקה ביתית , אולי אך הסיכויים קלושים .

את השקר המשמח :
    את כן בהריון ....

• לדעתי זה מוקדם
    יש עוד תקוה
    בהצלחה!

• וטי שיראל רק בגלל הרצון העז שלך
    הלוואי ותתבשרי בבשורה טובה החודש ובמקרה שלא
    אז חודש הבא !!

תשתחחרי קצת מאמי ותפסיקי להוציא כסף !!!!! סידרת את הבית מרקחת החודש חח
    [center]
  • חחחחחחחחחחחחחחחח אדווה הרגת אותי עכשיו...

אשכרה סידרת את הבית מרקחת....שיראל זה מ-ו-ק-ד-ם מידי כדי לדעת!!!!!!!!!!!!!!!
    תחכי ל

"הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • חחחח אדווה את צודקתתתתתתת מלא כסף הוצאתי על בדיקות האלו........ ותותי עשיתי בדיקת הריון ולא בדיקת דם ועדיין לא קיבלתי מחזור אבל ככל הנראה בטח אקבל ... אני כבר מחכה נעל אמא שלה!!!!! אבל אין מה לעשות לפעמים צריך להכניס אורחים גם כשלא בא לך.....אז יהיה בסדר..... נראה כבר אם לא אקבל עד יום חמישי אלך לבדיקת דם בבוקר...
    הכי קטע שאקבל ביום ה' בבוקר כמו שקרה לי חודש שעבר שקיבלתי בדיוק ביום הבדיקת דם....
  • לא קבלת כי עדיין מוקדם! לא חבל על הכסף והאכזבה?
  • יווווו איזה קרצוש! נו תחכי לפחות ל-3.6 ואז תבדקי
    סבלנות מתוקה וזה יגיע
  • שרלוש נישאר לך ממש עוד קצת לחכות מרזיקה לך אתבעות שהמעצבנת לא תגיע
    לילי
  • חחחחח יצאתי סתומה אה??????...אני פשוט ילדה מעצבנת חסרת סבלנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה???
    אגב היום הייתה לי סחרחורת של הלייף... כמעט נפלתי.... בלימודים הבנות רצו להביא לי מיים... ממש ברמות כאלו.... נראה לי זה מעומס של עבודה אני כל יום עובדת מ8 בבוקר עד 11 בלילה ....!!!!!!!!! אם הפסקות של 10 דקות... אבל עכשיו אני בהפסקה עד רבע לאחת כי בוטל לי שיעור....
  • תחזיקי מעמד רק עוד קצת.....
    הגוף שלך צריך מנוחה גם פיזית אבל יותר חשוב, מנוחה נפשית...
    את חייבת להרגע...
    אני מאוד מקווה שאת בהריון, אבל אם לא... תעשי מה שהבנות עושות, חודש אחת תקחי הפסקה מהנסיונות ומהאכזבות ותתני לגוף שלך קצת שקט לפני שאת נכנסת שוב למרתון....
    נשיקות...

• חכי לאיחור ותעשי בדיקה חבל על הכסף אני תמיד חכיתי יומים איחור

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה