לבנות שבהריון ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לשאול אתכן אם תוכלו לרשום כאן בשרשור
    המלצות מהחודש שבו נקלטתן מה עשיתן וכו...

מתי קיימתן יחסי מין ?

הרמתן רגליים / לא ?

כמה זמן ניסיתן ?

האם היה לכן תופעות של השרשה ?

וכל מה שאתן יכולות לרשום

אני חושבת שזה יעזור לי ולבנות

בסוף אסכם ...

6 תגובות
עמוד 1
  • מתי קיימתן יחסי מין ? אנחנו שומרים נידה אז מהלילה של המיקווה, ועשינו מתי שתחשק לנו לא רצנו עם זה מתוך הנחה שהביוץ שלי היה לפי המיקווה (וכנראה שטעיתי :) ) אז ממש מתי שהתחשק לנו

הרמתן רגליים / לא ? לא זכור לי. בשאר הנסיונות כן אבל בחודש הזה ידעתי שהביוץ היה מוקדם וחיכיתי למחזור כדי להתחיל עם כדורים לכן הייתי מאוד רגועה ולא 'רדפתי' אחרי זה

כמה זמן ניסיתן ?7 חודשים!!!

האם היה לכן תופעות של השרשה ?לא היה לי דמום בכלל ב"ה.
    מה שכן היה לי עצירות ושילשול (!!!) והפטמות גירדו לי.... לא יותר מזה

בהצלחה בנות... קצת להרגע וזה יגיע!!! מחכה לכן בפורום השכן

• בקרוב אצלינו..יאללה איזה מגניב זה!!! דווקא בחודש שאת הכי פחות לחוצה והכי פחות חושבת על זה...דווקא אז זה מגיע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וואי.....גם אני שומרת נידה...ויש לי הרגשה שהביוץ שלי מוקדם מהרגיל..חחח...אבל אין לי כוחות כרגע ללכת לרוםאה ולבדוק....

"הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • נכון!! זה בדיוק מה שניסיתי להסביר לכן!!! כשהייתי בטוחה שזה לא יקרה, ואפילו הרופאה אמרה לי שהחודש אבוד כי הביוץ 4 ימים לפני טבילה ולא לקחתי את הכדורים דווקא אז זה קרה!!!!

ואת לא חייבת ללכת לרופאה, את יכולה לעשות לעצמך טבלה וכל יום למדוד חום השחר לבד ולכתוב את התוצאה :) בהצלחה!!

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• מזה חום השחר הזה..זה לא מובן...צריך לקנות את זה?!?!

בעקרון מחר זה יום הטבילה שלי....(הוא היה צריך להיות היום....אבל שכחתי לעשות הפסק טהרה יום שלישי שעבר

"הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • לא מאמי אין מה לקנות חחח... חום השחר זה פשוט לבדוק כל בוקר את החום הגוף עם מד-חום מתחת ללשון.. עוד לפני שיוצאים מהמיטה..שימי מתחת לכרית את המדחום וכל בוקר תבדקי מה החום שלך ותסמני בטבלה שלך ככה מהיום הראשון למחזור עד היום הראשון של המחזור הבא וככה תדעי מתי הביוץ שלך........ תחפשי עוד מידע בגוגל או שתלכי לרופאה שלך :)

בקשר לביוץ שלך עכשיו אי אפשר לדעת..... מקווה בשבילך שעוד לא בייצת!

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• מתי קיימתן יחסי מין ?אחרי 7 ימים שספרתי מתחילת המחזור,והלכתי לפי בחישובון הביון באתר,

הרמתן רגליים ?האמתי כן כי זה היה הפעם הראשונה שניסינו והלכתי לפי מה שרשמתן.
    כמה זמן ניסיתן ?חודש ,על הפעם הראשונה שניסינו.
    האם היה לכן תופעות של השרשה ? לא

אני יכולה להגיד,שפשוט לא חשבנו על זה,כי לא האמנו שזה יקרה ישר.
    נהננו,ולא הבאנו את זה לנושא היום יום שלנו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה