האם זה הגיוני1!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום הייתי בקופת חולים בבריאות האישה ושם האחות נתנה לי לעשות בדיקת שתן ואז לקחה מקל ערכת הריון ובדקה איתו ויצא שלילי,והיא אמרה לי שעם בערכת הריון יצא שוב שלילי אז זה לא הריון וכניראה המחזור קצת מתעכב בגלל שינויים בגוף,והפנתה אותי לרופא נשים והרופא נשים אמר לי שאין לי מה לעשות שעם כואב לי הגב ועדיין יש לי כאביים כמו ש מחזור לקחת כדור להרגעה,ואמר לי שעם אני רוצה אני יכולה לקבל כדור שאני צריכה לשתות אותו יומיים ואז אחרי יומיים אני יקבל מחזור,ואמר לי שעם יצא שלילי בערכה אז זה לא הריון ופשוט סתם איחור וכניראה משינויים בגוף .

חבל אני לא ישקר שקצת התאכזבתי,אבל שטויות הכל לטובה הכל מלמעלה מתי שאלוקים ירצה הוא ישלח בע"ה

תודה רבה בנות על העזרה

ומה אתן אומרות זה הגיוני שעד עכ/שיו לא קיבלתי.?מה יכול להיות הסיבה לכך?

שרית
9 תגובות
עמוד 1
  • מה ?????? למה לא עשית בדיקת דם ??? זה הכי אמין?????????? אני לא הייתי לוקחת סיכון... תדרשי בדיקת דם.... ואם את בהריון מה פתאום לשתות כדור להבאת מחזור???????????

• היי שיראל,ערב טוב,הרופא אמר לי שעם יצא שלילי בבדיקה בערכת הריון אז זה אומר בוודאות שאין הריון ,ולכן הוא אמר לי שיכול להיות שמתעקב לי בגלל שינויים בגוף וגם סיפרתי לו שיש לי כאבי גב ומחזור ואני לא מקבלת אז הוא אמר לי עם את רוצה אני יכול לתת לך כדור שיבא לךא ת המחזור,ואני לא לקחתי אותו בסוף אני מעדיפה שיבוא לבד ובטבעי,
    מה את אומרת?

מה איתך יש חדש?יש לך כבר ילד 1 או שאתם מתכננים להיכנס בע"V להריון?

שרית
  • שריתוש....יש לך שם יפה, ו... כן יש לי ילדה אחת ושמה ירין... אנחנו נשואים 9 שנים ורוצים עוד אחד...
    לגבי הרופא זה ממש מוזר כי אצלי בהריון הקודם יצא שלילי בבדיקה ואז כשעשיתי יומיים אחרי יצא חיובי... אז לא הבנתי בדיוק איך הוא כ"כ בטוח...
  • סליחה שאני מתערבת....
    אני עשיתי בדיקת הריון בייתית והתוצאה יצאה שלילית , לאחר יומיים עשיתי בדיקת דם והתשובה יצאה חיובית..
    אני בחיים לא הייתי לוקחת סיכון ולוקחת את הכדור להבאת המחזור...
    תעשי עוד יומיים בדיקת דם ואם היא תצא שלילית אז תתחילי בבדיקות ולא ישר עם הכדור ( זאת דעתי...)
    מחזיקה לך
  • כמו שהבנות אמרו לך כולן צודקות

http://www.holdthatpic.com/
  • היי אני בעד מה שכול הבנות אל תקחי שום כדור עד שאת לא עשה בדיקות דם גם לי קראךה בדיוק אותו מקרה כמוך שעשיתי כמה פעמים בדיקה אם ערכה והתשובה הייתה שלילת שהלכתי לרופאת נשים שלי גם לי היא אמרה לקחת כדורים להביא תמחזור אני לא הסכמתי והיתעקשתי כבר באותו היום לבדיקת דם ותנחשי

התשובה הייתה חיובית אז כמו שכולן אמרו לך תגבעי תור לבדיקת דם מחזיכה לך אצבעות והלווי שתשמעי את מה שלבך חפץ
    לילי
  • שריתוש, רק בדיקת דם ומחזור יכולים לקבוע בוודאות שאת לא בהריון.
    האחות הזו לא אחראית ואני מציעה לך כמו שאר הבנות, לא לקחת את הכדור וללכת לעשות בדיקת דם מסודרת.
    ייתכן כי את באמת לא בהריון, אבל קיים סיכוי שאת כן ולא הייתי שוללת אותו!!!
    שיהיה בהצלחה!!

• סליחה שאני מתערבת- הכל תלוי בכמה מאחר לך המחזור.
    בדיקת דם להיריון אפשר לעשות 10 ימים אחרי הביוץ, במידה ויודעים ביוץ מדויק, נגיד ע"י מעקב זקיקים, ואז זה כבר יראה תוצאה נכונה.
    בדיקת שתן תראה היריון, אם ישנו, רק מ- 14 יום אחרי הביוץ. הכי טוב יום איחור.

אא"כ את מאותן בחורות מיוחדות ונדירות שגם אחרי איחור ממש ממש משמעותי בדיקת השתן מראה שלילי ורק בדיקת דם הראתה חיובי.

• היי אני בעד מה שכול הבנות אל תקחי שום כדור עד שאת לא עשה בדיקות דם גם לי קראךה בדיוק אותו מקרה כמוך שעשיתי כמה פעמים בדיקה אם ערכה והתשובה הייתה שלילת שהלכתי לרופאת נשים שלי גם לי היא אמרה לקחת כדורים להביא תמחזור אני לא הסכמתי והיתעקשתי כבר באותו היום לבדיקת דם ותנחשי

התשובה הייתה חיובית אז כמו שכולן אמרו לך תגבעי תור לבדיקת דם מחזיכה לך אצבעות והלווי שתשמעי את מה שלבך חפץ
    לילי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה