היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי לילה טוב לכולן יש לי שאלת סקר: יש איזה קטע בהופעות סטנד אף למינהן שמדבר על כך שלפני החתונה האישה מתלבשת יפה בבית , ואחרי החתונה היא לובשת את הבגדים של הגבר. איך זה אצלכן?
20 תגובות
עמוד 1
לא לובשת בגדי גברים בבית אבל לובשת בגדים שנוחים לי להסתובב איתם בבית שאני מרגישה בהם משוחררת וכיף
לפעמים לובשת את הבגדים שלו, אבל עשיתי את זה גם לפני החתונה
גם אני לא לובשת בגדים של בעלי
לבשתי את הבגדים שלו גם לפני החתונה וגם אחרי (בתור בגדי בית)
יעל, אמא של 2 אפרוחים
אני מעולם לא לבשתי בגדים שלו, אבל לובשת בגדים שנוחים לי בבית.....
ממש לא לובשת בגדים של בעלי אבל גם כמו הרוב לובשת חולצות ומכנסיים משוחררים ובמידה יותר ממני כי זה נוח..
חח אחרי הלידה לבשתי חולצות שלו, פשוט כי שומדבר שלי לא ישב עלי נח . אחרי חודשיים הוא אמר - טוב , חזרת לעצמך תחזירי לי את הבגדים
אף פעם לא לבשתי את הבגדים שלו... יש לי טונות של בגדים ואני תמיד לבושה בצורה אסטתית - בם בבית.
~ יולי ~
לא לובשת את הבגדים שלו
לובשת בגדים נוחים. אוהבת חולצות T גדולות עלי במידה או 2, אבל יש לי משלי, לא לובשת את שלו. דווקא מכנסי טרנינג בחורף אני לוקחת לו את אלו שהתקווצו בכביסה וקצרים עליו. אבל הם הופכים להיות שלי. לפעמים זורקת עלי סווצ'ר שלו, לצאת עם הכלבה בערב או סתם כשקר.
לפני החתונה דווקא כן הייתי לוקחת חולצות שלו
אני תמיד לבשתי את הבגדים שלו ועדיין לובשת לא באופן קבוע, עכשיו בהריון קצת יותר
אם הכוונה בשעות הערב, אז אני לובשת בגדי בית, לרוב טרנינג וטי שירט - לעיתים של בשן. אבל זה לא משהו שהשתנה אחרי החתונה, זה תמיד היה ככה, חוץ מהחלק של החולצות של בשן שהתחיל רק לאחר החתונה
רק כשהייתי בסוף ההריונות יש לי אין סוף של פיג'מות יפות
אף פעם לא לבשתי בגדים שלו. אולי רק מעיל כשאני יוצאת לעשן בחורף. אני לובשת בגדים שלי בבית, כאלו שנוחים לי.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אני לא לובשת בגדים של בעלי והוא לא לובש את שלי
מצטרפים ל YES
072-2514350 מספר ישיר אליי ללא המתנה
מאז ומתמיד יש לנו סטוק של חולצות T שירט משותף לבית
רק בחודש תשיעי גונבת מדי פעם חולצות שלו אבל בדר"כ אני שמה גופייה וטרנינג בבית או שמלה נוחה
לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
לא לובשת בגדים של בעלי
בקיץ גופיית סבא ומכנס קצר, בחורף טרנינגים You're my heart, you're my soul