היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולם, אני יחסית חדשה כאן - ביצענו 2 הזרעות שלא הצליחו ועכשיו אנחנו בדרך להפרייה, כנראה בברזילי באשקלון. כמובן שהחששות הם גדולות, לא יודעת למה לצפות והמחשבה שמדובר בהרדמה מלאה מפחידה אותי מאוד.... רציתי לדעת האם מישהי עברה הפרייה באשקלון ויכולה לשתף. כמובן שאשמח גם לקבל הכוונה לגבי מה לצפות/איך להתנהג בהפרייה ראשונה??
תודה בנות!!!
19 תגובות
עמוד 1
קודם כל המון בהצלחה. אני גם בדרך להפריה ראשונה ממש בימים הקרובים. אני מתחילה אותו גם בברזילי באשקלון. מי הרופא שלך?שלי ד"ר רוית נחום ושמעתי עליה דווקא ביקורות מאוד טובות. לצערי אני לא ממש יכולה לייעץ לך,פעם ראשונה גם שלי. אז המון המון בהצלחה!
היי adidas, זאת גם הרופאה שלי :) היא גם זאת שעושה את ההפרייה בבית חולים?
הבנתי שכן :) אני די התרשמתי מהמחלקה,היא מבודדת מהבית חולים(שאני לא מתה עליו באופן אישי)המחלקה מאוד נעימה. היית שם כבר?מתי את אמורה להתחיל את הטיפול?
אז קודם כל שיהיה לך בהצלחה!! אנחנו עוד לא היינו שם...מאמינה שנגיע בהמשך...בינתיים אין לי תאריך...אני צריכה להגיע עוד לדר רוית נחום. מתי הטיפול שלך?
אני מתחילה בימים הקרובים...אני מחכה למח*** :)) מקווה שזה יהיה קליל.
אהה יופי, שיהיה לכם ממש בהצלחה!!!!! אני גם מקווה בשבילך שזה יהיה קליל. קיבלתי המלצות על פרופ' אורבייטו שנמצא בבית חולים. אתם נפגשתם איתם שם?
לא,לא שמעתי עליו. בפגישת ההדרכה נפגשנו רק עם ד"ר נחום והאחות שהעבירה לנו את ההדרכה.
ותודה רבה!
אהה אוקיי, הבנתי אותך. אני חושבת שהוא מנהל המחלקה שם. איך נראה התהליך? מפחיד??? אני בלחץ אטומי מזה שזה בהרדמה
ההרדמה פחות מטרידה אותי.אני מפחדת מהזריקות,מההורמונים...מה שזה יעשה לגוף.כל התהליך הזה קצת מעציב אותי עוד לפני שהתחיל חח אבל שטויות אסור לשקוע לדכאונות!! תראי,התהליך עצמו לא הייתי קוראת לו מפחיד,הייתי מגדירה אותו כלא נעים.אנחנו נשים,אנחנו חזקות.יהיה בסדר :))
כן גם זה מפחיד, הכל מפחיד...זה הרבה זריקות והורמונים???
רק רציתי לאחן לשתיכן בהצלחה ומאחלת לכן שזהו הטיפול הראשון והאחרון
תודה רבה!!!! אמן :)
קטן עליכן בנות, הכל בראש. תאמינו לי, לידה כואבת יותר
אל דאגה, סביר להניח שהכל יהיה בסדר, ההליך הוא לא מורכב, את רק צריכה למלא אחר הוראות הרופאים ולהיות רגועה "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
כן אהה....אני מתארת לעצמי שהלידה זה סרט בפני עצמו... כל סרט בשעתו :)
תודה רבה בנות על התמיכה :)
הלידה זה אחלה סרט "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
יש לי כבר ותק בפורום
מרווה- לרשום שהכל מסתכם באמונה קצת מוגזם, ומי שלא מאמינה שהטיפול יצליח אז הוא לא מצליח? ומי שמאמינה ורוצה וזה נכשל- אז מה, לא האמינה מספיק חזק? נו באמת
אמונה לא תמיד עוזרת (בואו נהיה כנים) זה גם הרבה מאוד מזל, והמון המון תלות בבעיה עצמה בגללה ניגשים לטיפול... זו האמת !!! "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"