היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אצל תינוקות בגיל הזה זה עדיין לא נחשב לעצירות. את רואה שקשה לה? אפשר לתת כפית של עגבנייה מרוסקת או לשים שזיף מיובש ברבע כוס מים רותחים ולתת לו להתקרר ואז לתת לה 1CC .
היי מותק!!
אני אנסה שזיף ועגבנייה
כמה ימים היא לא עשתה?
לפני שאת נותנת עגבניה או שזיף תנסי לגרות לה את פי הטבעת עם מדחום משומן או גבעול של פטרוזיליה
דניס, ניסיתי את המד חום... לא עזר
רגע רגע.....
רגע, לא הבנתי.. היא עושה כל יום ב-3 בלילה? אז זה בכלל לא עצירות. קקי פעם ביום זה מצב תקין,במיוחד אם את מניקה. במצב הנקה גם שבוע בלי יציאה זה תקין (כל עוד אין כאבי בטן). כי החלב שלך נספג במלואו, או כמעט במלווא במעכרת.
רק כשהם עדיין ממש קטנים, הם עושים חמישים פעם ביום. גם איתן היה עושה פעם ביום, החל מגיל חודשעיים בערך. עד היום (ממרומי גילו המופלג
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
בני לא ינק וגם עשה קקי פעם ביום , עד היום הוא ככה בשעה קבוע יש לו ישיבת הנהלה שכוללת שירים . http://www.holdthatpic.com/
פעם ביום זה סבבה לגמרי למרות השעה אהוד עידן אני :) יום נישואים
ריח של תקווה התברר בסוף כריח של פלוץ ענק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את יודעת?... אומרים: עדיף בחוץ מאשר בפנים" זה נכון תמיד, ובמיוחד לגבי פלוצים...
ו............... מאמי............... קקי פעם ביום זה ממש לא עצירות... זה יופי! יש אנשים שהיו חותמים על זה... (וגם תינוקות)
חמתי האמיצה מגרה את פי הטבעת עם מדחום ווזלין רק לכמה שניות וזה ממש רק בחלק החיצוני וזה עובד כמו קסם
אני הייתי נותנת "תה" מים חמים עם קצת גרגרים של שומר- 4-5 טיפות מזה וגם זה עושה פלאים
יכול להיות שהאוכל לא מתאים לה... גם לנו זה קרה עם הבן הגדול. התחלנו עם סימילאק, זה לא עבד, החלפנו למטרנה. שווה לנסות