היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפני שבועיים וכמה ימים בודדים סיימתי את המחזור...משום מה אני מרגישה כאילו אני צריכה לקבל!! יש לי כאבים (-יותר נכון מיחושים קטנים מאשר כאבים) בבטן התחתונה...וזה לא הגיוני...הרי רק לפני שבועיים קיבלתי....
ביוץ זה לא יכול להיות כי זה היה ביום שבת האחרון...........
מה זה יכול להיות...? אף פעם לא חוויתי מיחושים של כאבי מחזור או הרגשה שהוא צריך להגיע אלא רק סמוך למועד הגעתו....ימים ספורים לפני...לא מעבר לזה...
7 תגובות
עמוד 1
יתכן כי מדובר בפעולות של השכלות או ביוץ לדעתי תשיכי להינות אם הבעלול יום כן יום לא לילי
אני חייבת להגיד לך שגם אצלי ביום שבת היה ביוץ או יותר נכון לפי החשבון הוא היה צריך להיות. אני מרגישה כרגע רק עייפות. אני מקווה בשבילך שזה התחלה למשהו וכמו שאמרה lililili23 צריך להמשיך להנות
הביוץ היה כבר...ביום שבת....
ואף פעם לא חשתי בפעילות השחלות...חחח
reas אני גם מרגישה עייפות. מאוד. השבוע ישנתי משעה 6 וחצי בערב עד למחרת בבוקר!!!!!!!!
איך בדקת את הביוץ? אם לפי ערכות בייתיות, אז יכול להיות שהתוצאה לא היתה אמינה ואת חווה עכשיו את הביוץ... בכל מקרה, תמשיכו לעבוד ולהנות עוד כמה ימים:-) בהצלחה!!!
גם לפי מחשבון ביוץ...וגם לפי מחשבון הביוץ שמופיע באתר...
הבנתי גם שכאבי ביוץ הם יותר בצד...אצלי המיחושים יותר בבטן התחתונה...
הבנתי אותך... אז זה לא בוודאות.. יותר הגיוני שאת עכשיו מבייצת!!! יאללה, לעבודה...