אז מה זה אומר שיש הריון או אין הריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • <5 IU/L ,זה התוצאה שיצאה לי בבדיקת דם לבדיקת הריון,מה זה אומר?
    שרית
8 תגובות
עמוד 1
  • שלילי
  • שלילי,
    מחזיקה לך אצבעות!
  • ועם נגיד אני יעשה בדיקה עוד יום יומיים?זה עדיין היה שלילי או שיש מצב שזה עוד יעלה?אני עדיין לא קיבלתי ומאחר לי ב 9 ימיים אז מה יכול להיות הסיבה עם זה לא הריון אני כבר משתגעת אוווףףףףף

שרית
  • לא מאמי, התוצאה שלילית, ובטח אחרי איחור של 9 ימים....
  • שלילי מאמי...היה לי איחור של שבועים היתי בטוחה זה זה הפעם דימייניתי כבר סימני הריון היתי מאושרת עד לגג...לפני יומיים קיבלתי..אין הרגשה יותר חרא מיזה!!!! בהצלחה בהמשךך

מה
  • אם המחזור שלך סדיר וזיהית בוודאות את הביוץ אז התשובה אכן שלילית...
    אבל אם המחזור לא סדיר ויכול להיות שהביוץ היה מאוחר יש עוד סיכוי אבל הוא די נמוך... בדיקת בטא מזהה גם הריון צעיר...

בהצלחה!!!!

• שלילי
    לילי
  • תודה רבה לכן בנות על העצות והעזרה,ובע"ה אני מאמינה שהכל יסתדר,מאחלת לכם שבע"ה עוד החודש תקלטו להריון בריאה וטוב אמןן.

שהיה לכן לילה טוב וחלומות פז ,ומקווה לישמוע מממכן בשורות טובות כמה שיותר מהר!!!!
    מחזיקה לכם אצבעות

שרית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה