לא מחכה יותר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נמאס לי מחכה כבר למחזור רוצה שיגיע אני יודעת שזה נישמע הזוי אבל לא בא לי להיות בתיקוות אולי כן אולי לא למרות שאני בטוחה שלא ככה שהמחזור החדש יגיע אני ידע מתי היום ביוץ אני לא זוכרת בידיוק את המחזור האחרון אבל אני מצפה לו נו תגיע כבר נהייה לי תאבון של סוס למרות שליפני כול מחזור נהייה לי תאבון במידה ואני יהייה בהריון הבטחתי להפסיק לעשן היום אני חושבת שאני 29 יום אחרי מחזור ועל בטוח דילגתי על היום ביוץ חחח אני ממש נואשת לדעת מה קורהה 

Star
3 תגובות
עמוד 1
  • אל תדאגי, את תדעי בסופו של דבר מה קורה...או
  • היי
    אני ממש מרגישה כמוך.... אני ביום 25 ,עשיתי בדיקה ביתית ויצא שלילי אבל לפעמים המחזור שלי קצת יותר ארוך אז אין לי מה לעשות בדיקת דם לפני שיעבור יום המחזור הכי ארוך שלי (בדרך כלל בין 24-ל25 אבל לפעמים יש גם 28 ) , אני ממש מנסה לא להעלות תקוות סתם ורוצה כבר לדעת בוודאות!!!!!!!!!!! אנחנו נשואים 11 חודשים ומנסים מעל חצי שנה כנראה שאם לא יהיה החודש נפנה לרופא. ממש קיוויתי שזה יבוא בלי עזרה אבל.... נעשה מה שצריך..... בינתיים אני מנסה להרגע ולהשלים עם הענין, מה שצריך לקרות יקרה!
    מקווה שתדעי בקרוב כך או כך אבל...
    כמה זמן אתם מנסים?

קליאו
  • בתי המרקחת חוגגים עלינו....:-)

תחכו לאיחור של שבוע ותלכו לבצע בדיקת דם...
    בהצלחה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה