אזהרה: הודעה קשה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
33 תגובות
עמוד 1

• אני אתחיל מהסוף, כל הגברים הם ילדים מגודלים!!! תנערי אותו
    אני הייתי סוגרת את הסוני ומודיעה לו חגיגית-אני כאן ואני צריכה מילה טובה

אני מצטערת שהתוצאה יצאה כמו שיצאה אני מקווה שהפעם הבאה, מתי שהיא תהיה, תהיה טובה יותר
    אני מבינה את הצורך שלך בחופש, אני עצמי בחופש, זה יעשה לכם רק טוב
    לכם, כי גם את וגם בעלך במתח עצום בגלל הנושא הזה
    אז תגידי לעצמך שהחופש מתחיל מהיום ותתחילו לחגוג
    בהצלחה
  • היי מתוקה אני מבינה לליבך ואת הקושי אני הייתי במצבך שאמרתי לעצמי
    אני מנסה עוד פעם ואם לא אני מרימה ידים ,ואני חושבת שזו גישה שלילית
    את צריכה להמשיך ולהיות עקבית למרות הקשיים, אני לא יודעת בת כמה את אבל בלי שום קשר לגיל אסור לך לוותר ,אני מציעה לך לעשות פסק זמן של חודש חודשים לשכוח מהטיפולים לבלות עם בעלך זמן איכות ומי יודע אולי זה יבוא ללא צורך בטיפולים ולא תאמיני .
    לגבי בעלך אני בטוחה שהוא גם מאוכזב אבל לא מוצא דרך לנחם אותך אל תחשבי שלא איכפת לו אני בטוחה שזה יבוא הוא ישמח מאוד.
    לגבי המשפט האחרון שכתבת
    אין דבר כזה אלוהים החליט מה פתאום חס ושלום אל תחשבי על זה בכלל הוא כל יכול והוא לא שוכח אף אחת אני לפני כמה חודשים כתבתי
    שבסוף כולם יהיו אמהות ואני עדין חושבת כך
    אז אנא ממך אל תתיאשי בובה.
    קבלי המון

• נשמה טובה אל תתייאשי....זה יבוא בעזרת השם..!! אצל כולנו....

מה
  • פאני

אני מבינה ללבך , כן כן
    מוח של גבר זה לא מוח של אישה
    וכנראה שהוא לא הבין שזה הזמן לתת חיבוק

כולנו כאן תומכות בך , שווה להמשיך לנסות
    וגם שווה לקחת פסק זמן ולהגיד שזהו
    מהיום אני חצי שנה עושה הפסקה !!!

כן כן זה הרבה זמן אבל לכי תדעי אם כשתצאי מראש ה"היריון"
    אולי זה יגיע ...

יש לי בעל שאוהב סדרת טלויזיה ( האנטומיה של גריי ) והוא מעצבן אותי כל כך
    שלפעמים הוא מרוכז בסדרה ושוכח שהגעתי הביתה ואני מאוכזבת ממיליון ואחד דברים

אבל אני ישר מבקשת יחס - זה לא בושה !
    בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
  • אני כל כך מבינה אותך גם אני מנסה כבר שנה והיה לי ניצוץ של תיקווה לפני חצי שנה וזה נגמר בשבוע 8 ועכשיו אני צריכה לקבל ביום שישי (מקווה שלא) ואני ממש מפחדת שוב להתאכזב וכבר אין לי כוח יותר ואני מיועשת אבל אני כל הזמן מנסה להסתכל קדימה ואני חושבת שמגיע לי ילד והוא יגיע בסוף
    צריך לקחת נשימה עמוקה ולהתחיל כל חודש מהתחלה
    ובקשר לבעל גם שלי ככה פשוט צריך להגיד להם למה את מצפה מהם כי לבד הם לא מבינים
    מקווה שתקלטי במהרה עם
    בהצלחה
  • אוי שושי
    באמת ההודעה קשה
    אבל תהיי חיובית הרי התינוק יגיע בדיוק בזמן שהוא צריך
    לא משנה מה נעשה אז תחשבי חיובי יהיה חיובי
    ובקשר לבעל כול הגברים אותו הדבר
    לא יודעים להביע רגשות אני בטוחה שגם לו זה כואב מאוד\
    הוא פשוט רק לא יודע איך להראות את זה
    ואולי גם הוא צריך שיחזקו וינחמו אותו
    גם להם זה לא משהו קל

אז זה לא הזמן להתאכזב אחד מהשני ולהרים ידיים
    תעשו חופש יום יומיים
    ויאללה חזרה לעניינים
  • פאני מתוקה שלייייי,
    אני לא אחדש לך ובטח גם לא אגיד לך דברים אחרים ממה שכבר אמרו לך,
    אבל עוד בתנ"ך הענישו את האישה שבעצב תלד בנים ואף אחד לא אמר שהדרך לשם תהיה קלה....

אני מבינה לליבך ומאוד קשה לי לשמוע את מה שאת כותבת ואני מבינה גם מאיפה זה בא. אבל אסור לך לוותר....

כולנו כאן בפורום חוות אכזבה אחרי אכזבה אבל ממשיכות...
    תראי גם כמה סיפורי הצלחה יש לנו בתקופה האחרונה... ואולי שלך מחכה לחודש הבא...

אני מסכימה איתך שחייבים לצאת מהמירוץ לילד אבל אסור לנו לוותר. קחי לך תקופת צינון ותחזרי בגדול.

בקיצור, תהיי חזקה!!
  • היי שושי
    לגבי הבעל אני חושבת שכמעט כולנו הרגשנו כך מתישהו בתהליך אין מה לעשות הגברים עוברים את התהליך הזה אחרת מאיתנו! ולפעמים לא יודעים איך להראות את הרגשות שלהם או הם פשוט סתם לא מבינים... כמו שאחרות כתבו לפעמים צריך לדרוש את צומת הלב ולהסביר לו מה את מרגישה לגבי ה לעשות הפסקה קצרה זה אולי הדרך...לחזור קצת לאיזון נפשי וגופני וגם להנות עם הבעל בלי המתח של הציפייה...
    שיהיה המון בהצלחה לכולנו
    קליאו
  • נשמה!!!!

אל לך לדאוג יותר מידי......זה קרה לכולנו....

הרי מי רוצה את ההריון והילד יותר ממיך והבעל..
    וכמו שאת התבאסת..אני בטוחה שגם ליבו נשבר שהודעת לו...
    וזה לא בגלל שהוא לא רצה לשמוע או לעודד...הרי חוץ מהקב"ה אנחנו לא יכולים לדעת מה מסתתר במחשבות האנשים שמסביבינו...
    תני

"הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • אכן הודע לא קלה
    שושי אני חושבת שזה יעשה לכם טוב לעשות הפסקה ולשקם את עצמך נפשית עד שתרגישי שוב מוכנה לזה אך חשוב שתזכרי לכול
    לילי
  • אוי מאמיייי קבלייי
  • פאני, קבלי ממני

אני ממש מבינה את כאבייך. כל הגברים אותו דבר!!!
    בעלך ממש דומה לעוד מליון בעלים. אל תקחי אותו קשה.
    אני בטוחה שגם לו קשה בתוך תוכו והוא לא יודע איך להוציא את זה החוצה.
    גברים הם עם אדיש מטבעם.

לפי דעתי ואני גם ממש מקווה שדווקא החודש שאתם עושים הפסקה את תקלטי

מחזיקה לך המון אצבעות
    ובהצלחה!!!!!!
  • הי כאב לי לקרוא מה שכתבת אומנם גם החודש זה לא עבד ואני מרגישה את הכעס ואת היאוש האכזבה והעצבים שלך בימיוחד שהפרטנר שלך לא זורק מילה טובה אז זה די מרגיש לבד במערכה אני מאוד מקווה שלא תתני לזה ליאש אותך אין שום יאוש בעולם לכול אחת מגיע להיות אימא גם לך שולחת לך חיבוק אוהב ומעודד וגם נשיקה מחזיקה לך אצבעות בבקשה אל תוותרי על החלום כי סופו להתגשם אמן והשם ישלח לך עוד השנה הזאת ובמהרה ילד או ילדה אמן שוב לא לוותררר

Star
  • פאני וואוו באמת החלטה קשה,
    אולי באמת תעשי הפסקה, אבל אף פעם, אף פעם לא להתייאש
    לי לקח שנתיים להיכנס להריון ראשון וזה היה ממש לא פשוט,
    קודם כל היה לי פרולקטין גבוה אז הייתי צריכה לקבל טיפול להוריד את הפרולקטין - זה לקח חצי שנה אח"כ זה עדיין לא הצליח,
    ורק אחרי 3 טיפולים של איקוקלמין עם הזרעות וריצות בסוף זה הצליח.
    אני נכנסתי להריון ביולי 2008, ביוני פיטרו אותי מהעבודה ומסתבר שזה עזר כי היה לי קצת חופש ופחות לחץ בחיים ובעלי ואני תכננו לנצל את החופשה הכפויה לעשות טיול ארוך ביחד ובגלל שהייתי עסוקה בדברים אחרים זה הצליח.
    אז נסעתי לטיול בהריון אבל הייתי הכי מאושרת בעולם.
    בקיצור לא להתייאש אף פעם, תעשי הפסקה קצרה אולי תצאו לחופשה ובסוף זה יבוא

• טוב מותק, גם זו דרך לפתוח איתה את הבוקר..

• בנות, כולכן ממש מקסימות!!! פאני, אל יאש!!! אני כל-כך מבינה את התסכול שלך... אני כבר מנסה שנה ושבע אבל אין ברירה חייבים להמשיך !!!
    בסוף זה יקרה, אני בטוחה, עוד קצת סבלנות...

• אהובה יקרה שלי....
    [center]
  • שושי!!!! אני בשוק!!!! איפה הבחורה הדעתנית? איפה הבחורה ההחלטית? זו שיודעת מה היא רוצה מעצמה!!! זו שלא מתייאשת גם כשקשה??????!!!!!!!!!
    אין מצב שזה הדיבור שיוצא ממך!!!!!!!! אני לא מוכנה אפילו לשמוע!!! שושי בא לי לחבק אותך ברגע זה ממש!!! חבל שאת לא לידי ... בא לי לתת לך נשיקה כזו ענקית ולומר לך שהכל יהיה בסדר.. ושהכל יסתדר ושכל עכבה לטובה.... דיי עם היאוש זה לא בריא!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מחזיקה ומחזקת שיראל....
  • בנות יקרות!!
    כולכן חמודות אבל.... לא אמרתן לחברתינו את הדבר החשוב ביותר!!
    שוש יקרה,
    את בעצמך אמרת שאת אמורה לא לקבל ביום ראשון, לא?????
    עשית את הבדיקה מוקדם מדיי!!!
    יכול להיות שביום ראשון תצא לך תוצאה של 30 ומשהו????
    אל תוותרי, תמשיכי את התמיכה עם הורמונים אם קיבלת ותעשי עוד בדיקה ביום א'.
    יכול להיות שאני טועה, אבל אם היית מקבלת 5 ביום של המחזור אפשר היה להבין את הבאסה, אבל עכשיוווווו??????? אן מה להתבאס עדיין!!

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • פאני
  • האמת, VIL צודקת!!!!!
    את אמורה לא לקבל בראשון אז אני לא מבינה על מה הבאסה
    יש עוד תקווה

• פאני יקרה... כל כך באלי להביא לך
  • היי מתוקה
    את אחת הבנות שאני זוכרת כאן עוד מההתחלה שלי ...לפני כ 3 חודשים שמצאתי את האתר המקסים הזה ...שמעודד ועוזר ...
    אני גם זוכרת שזה היה בדיוק שאתם דנתם בתוצאת בדיקת הזרע של בעלך שפחדת שלא תקינה כי אחיך הרופא אמר...וכו'
    ואני גם זוכרת שהיתה לי תחושה שדווקא באותו זמן -למרות כל הבדיקות וכו תכנסי להריון -טבעי ....
    וכך היה ...
    לצערנו הריון שלא החזיק...
    אך ממי ...הכל לטובה ...וזה רק מראה שאתם חכולים בטבעי להכנס להריון וזה הכי חשוב ...
    אז אני בעד ...דשתפסיקי עם התרופות והמעקבים ...
    תנסו ברגוע....בלי לחץ ובלי עזרים חיצונים
    ותחשבי טוב - יהיה טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!1
    מחכה לעידכונים חיובים ממך
  • בהמשך להודעה הראשונה....
  • את חייבת להבטיח שמחר את עושה בדיקה!!
    גם אם זה יישאר 5, זה עדיין מראה שהיה משהו וזה טוב! הגוף מסוגל לקלוט, אם לא החודש, בחודש הבא!!

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • היי VIL,

חחחחחחחחח, קבלתי מחזור...
  • איזה פורום תומך ואוהב,כל הכבוד לכולכן!!!!!!
    פאני(מקווה שלא טעיתי בשם

• מסכימה עם חברתי לפורום פוריות
  • אני מאיושת כבר מהטיפול הזה, קשה לי עם המעקבים מבחינת העבודה, הבוס שלי משגע אותי כשאני מאחרת בבוקר בגלל "מעקב"...
    ומצד שני, לעשות סקס "חובה" זה כ"כ לא כיף, אני עדיין בטראומה מהסקס של חודש שעבר, זה היה כזה מגעיל וטכני, ולא הוא ולא אני נהננו...
  • אוףףףף
    ממש האמנתי שאולי זה יקרה!!!
    אכתוב יותרררררררררר, מבטיחה

• מתוקה שלי - קודם אני שולחת לך הרבה חיבוקים

• שירה,

באמת מילותיך עזרו לי...
  • אין על מה יקירתי.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה