שלום לכל הבנות אני דיי חדשה כאן,מאתמול... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לשאול מספר שאלות , אשמח אם תוכלו לעזור לי...
    יום ראשון אני נפגשת שוב עם הרופא, אני עומדת להתחיל טיפול ivf , זאת תיהיה הפגישה השניה , הרופא אמר לחזור אליו עם כל תוצאות הבדיקות ואז נוכל להתחיל בטיפול, יש בדיקה אחת שהרופאה בקופת חולים אמרה שלוקח משהו כמו חודשיים התוצאה שלה והיא PAP (משטח צוואר הרחם), האם יש לכן מושג אם זה עלול לדחות את תחילת הטיפול??? אני ממש לא רוצה לחכות עוד חודשיים וממש יתאכזב אם הרופא יגיד לי לחזור אליו עם תוצאת הבדיקה...

אם מישהי מהבנות כבר עברה את הטיפול הזה אשמח לדעת לקראת מה אני הולכת פחות או יותר, כמו : כמה פעמים במשך החודש אצטרך לנסוע לבית החולים? איך זה הולך מבחינת הזריקות וההורמונים שצריך לקחת???

ואם הרופא יגיד שאני יכולה כבר להתחיל את הטיפול ולא יהיה חייב לחכות לתוצאת הבדיקה, ממתי מתחילים ?? מקבלת המחזור???

תודה רבה על העזרה...

לילך...
3 תגובות
עמוד 1
  • לגבי ה PAP אני לא יודעת
    לגבי התחלת הזריקות זה תלוי איזה פרוטוקול הרופא יתן לך (ארוך / קצר)
    לגבי המעקב זקיקים זה תלוי בתגובה של הגוף, יכול להיות שהגוף מגיב טוב להורמונים ואז 1-2 מעקבים מספיקים, ואם צריך להזריק עוד כמה ימים נוספים אז יהיו גם יותר מעקבים
    אל תדאגי האחיות יסבירו לך הכל וינחו אותך בכל צעד
    בהצלחה
  • למה שלא תתקשרי לשאול אותם?
    עברת כבר את ההדרכה?אם היית שם כבר בפגישה ראשונה בטח אמרו לך שאת יכולה להתקשר לכל שאלה...אז נצלי את העניין :) זה יעשה אותך הרבה יותר רגועה.

בהצלחה!

• אני לא מבינה בנושא רציתי לאחל לך בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה