היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני קונה לשירה בגדים מפוקס...לפני משהו כמו חודש קניתי לה חולצה חמודה שעליה היו כמה פייטים.. אתמול למזלי הרמתי אותה לרגע פתאום אני מגלה כי היא מתעסקת עם משהו בפה שלה.. אני פותחת לה את הפה אני מגלה כי הפייטים נכנסו לפה שלה.. אני לא יודעת עם היא לא הספיקה לבלוע אותם.. אני נורא כועסת זה ממש חוסר אחריות.. המוצר אמור להיות בטיחותי לגיל הזה..! זה לא היה ניראה לי מסוכן.. מה שכן שמרגע זה אני יתחיל להשים לב לדברים כאלה..
אם היא בלעה יכול להיות מזה משהו??
8 תגובות
עמוד 1
מאמי אל תעלבי, אבל בגיל הזה לא הייתי קונה משהו עם פייטים/כפתוכים וכל שאר הקישוטים שיכולים להתנתק מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מילה במילה מה שמילנה אמרה.
dגם אני מסכימה עם מילנה
זו בהחלט גם טעות שלי איך לא שמתי לב.. לפי הגיון שלי אומר לי שאם חברה כמו פוקס מוכרת בגד הוא אמור לעעבור איזה שהי ביקורת.. ודברים כאלה לא אמורים לקרות..