היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סליחה על הבורות, אבל מישהי יכולה להסביר לי מה זה בדיוק? מחר יש לנו אירוע ושקד בגמילה מחיתול. הוא עדיין לא מבקש לשירותים. אני לא רוצה להתעסק בהחלפת בגדים חצי אירוע, אהי גם לא מוכנה לשים לו טיטול. האם תחתון גמילה זה טיטול שמתלבש כמו תחתון? האם צריך להחליף אותו אחרי כל פיפי? האם הפיפי עובר לבגדים? ממליצות?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
7 תגובות
עמוד 1
תחתון גמילה זה חיתול שמולבש כמו תחתון (אבל דק יותר מחיתול קצת)
לא צריך להחליף אותו אחרי פיפי.
אם את קונה את אלו של האגיס יש להם ציור שהפיפי מוחק וככה את יכולה לשכנע אותו שלא כדאי לו לפספס.
לדעתי זה טיפה גבולי מבחינת "לחזור אחורה"
יעל, אמא של 2 אפרוחים
תחתון גמילה זה גימיק שיווקי בלבד
הוא בדיוק כמו חיתול רגיל רק שיורד כמו תחתון ככה שאם הוא עושה פיפי הוא לא מודע לזה כי לא מתלכלך או נרטב אני היתי לוקחת אותו פשוט יותר פעמים לשירותים תעשו תורות שכל פעם מישהו אחר יקח אותו לשירותים כל כמה זמן שאתם לוקחים אותו בבית לשירותים ותביאי החלפה
זה שלב בין שלבים... ללמוד להוריד וללבוש תחתונים, הם דקים מחיתול רגיל.. אנחנו עם שחר - האגיס פול אפס..עם ציורי מכוניות (הסרט).. הוא מוריד לבד שם לבד.. לדעתי? דבר טוב... מצטרפים ל YES
072-2514350 מספר ישיר אליי ללא המתנה
תחתון גמילה זה טיטול שמתלבש בצורה כמו תחתונים . זה סופג כמות פיפי מסויימת , אלא של הלילה טובים יותר וזה . http://www.holdthatpic.com/
תחתוני גמילה יכולים להיות אחלה שלב בדרך לגמילה. את מעבירה את האחריות לילד בזה שאת אומרת לו - שהוא יכול להוריד ולשים בעצמו את החיתול... זה נהדר לעודד אותו "לא למחוק את הציור" כמו שיעל כתבה לך וזה אידיאלי לנסיעות/אירועים וכו'... בואי לא נשכח שהוא עוד לא גמול לגמרי כך שזה בטח לא לחזור אחורה! אני ממליצה בחום. "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
תודה בנות! היום אלך לקנות אותם מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!