אסטרופם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלם דר' ישי,
    ביום החזרת העוברים (לפני שמונה ימים) בנוסף לאנדומטרין קיבלתי מרשם לאסטרופם 2 מ"ג 2 טבליות ליום. בשבוע האחרון וזה נעשה גרוע מיום ליום, חל שינוי משמעותי במצבי הרגשי. אני בוכה מכל דבר, קטן כגדול, עצוב ושמח.. האם ייתכן קשר בטווח כל כך קצר, או שסביר יותר שמדובר במתח מצטבר ולא בהשפעה הורמונלית?
    כמה זמן אצטרך ליטול אסטרופם במידה ויתפתח הריון?
    תודה רבה..
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אסטרוגן איננו הכרחי כחלק מהתמיכה בהחזרה של עוברים טרים. אם נותנים אותו בכ"ז, הוא ניתן , כמו הפרוגסטרון עד שבוע 8 בערך. אני לא יודע מדוע הוחלט לתת לך אסטרוגן. אם התחושה שלך שהוא הגורם לשינוי, כדאי שתתיעצי עם הרופא שלך. יתכן מאוד שאפשר לותר עליו ללא חשש

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה