הכי מוקדם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה הכי מוקדם שאפשר לעשות בדיקת דם (אולי אפילו בדיקה ביתית) הכי מוקדם (מזמן הביוץ או מזמן קבלת המחזור) והתשובה תהיה אמינה...?
8 תגובות
עמוד 1
  • 10-12 ימים מהביוץ

• והתשובה של הבדיקה היא תשובה אמינה? בטוחה?

10-12 יום מהביוץ גם בבדיקה ביתית וגם בבדיקת דם?
  • לא, רק בבדיקת דם לבתא.
    בבדיקת שתן ביתית 14 ימים מהביוץ, עדיף אחרי יום איחור בשביל תשובה וודאית.

• אני אומרת לרופא שאני רוצה בדיקת גם להריון ושה נקרא בדיקת דם לבטא?
  • כן, בדיקת בתא לגילוי היריון בדם.

• ראיתי באתר שתוצאות בדיקת דם יכולות להראות משבוע 3... ז"א שאצלי זה יוצא 9 ימים (-לא כולל יום הביוץ) מיום הביוץ.......

האמת? יש לי הרגשה טובה מצד אחד אך מצד שני יש לי חששות מהתשובה...אני רוצה לעשות את הבדיקה לפני החג- אולי אצליח כבר אז לדעת את התשובה ולשמח את בעלי.........(לפני החג זה יוצא 10-11 ימים אחרי הביוץ,לא כולל יום הביוץ) אך מצד שני...אני לא רוצה להתבאס בחג....ומצד שלישי אני לא רוצה לחכות לאחרי החג......חחח

מה עושים???
  • ד"א-אם יש הריון אז חייב שיהיה השתרשרות? או שזה לא חובה ויכול להיות הריון בלי זה?
  • אממממממ.......... אני חושבת שלא חובה שתהיה הישתרשות
    לי באופן אישי לא היה
    לילי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה