עדכונים.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כי אין לי כוחות יותר לעדכן על הגהנום שאני חיה בו כרגע.

הלכתי היום לרופא נשים החדש שלי (בהמלצת ליאת מלאכית שלי)
    אז לפני הכל אתחיל ואומר שהבובה שלי - בובהההההההההההההההההה ששוקלדת 1380 גרם - והאמת שפתאום כבר יש לי חשק שתבוא. כשחזרתי מהרופא אז להב שאלה "הרופא בדק את אחותי?" - מתברר שהיא היתה בטוחה שאני הולכת להביא את התינוקת והיא היתה ממש נרגשת - כפרוני שלי בא לי לבכות כמה שהיא מרגשת אותי - ברוך השם שיש לנו את האי של שפיות תמימות וטוב הזה בחיים.

הרופא אמר לי שהסטטיסטיקה אומרת ש75% מהנשים שילדו קיסרי בלידה ראשונה יולדות בשניה וגינלית - האמת נתן לי קצת סיבה לאופטימיות - וכל זה למרות הדופק שלי שלטענתו לא מהווה מכשול. גם לזה פתאום יש לי חשק - אבל לא אקח קשה אם לא

4 תגובות
עמוד 1
  • מותק, אני מקווה מאוד שהגיהנום שאת חיה בו כרגע ייפסק כמה שיותר מהר!!
    ושמי שמעביר אותך את הגיהנום הזה יירגע ומהר..
  • שמחה לקרוא הודעה אופטימית ממך
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • פיתוש ההמוגלובין שלי 9.4
    לוקחים בהפרשים אחד בוקר אחד ערב נראה לי

• ןאי לא דיברנו שנים אבל אני רואה המון שינויים אז את בחיפה יששששששששששששששששששששששששששששששששש
    איך שאני חוזרת פגישה!!!!!!!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה