היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הילד יושב במים באמבטיה ומתחיל לשתות וללקק מהם וגם לשחק עם המשחקים ולשתות וללקק מהם
האם אתן מעירות? עד כמה זה איום ונורא בעיניכן?
26 תגובות
עמוד 1
לא נורא כל כך, אבל זה משגע אותי - אני אומרת להם להפסיק ולפעמים הם מחייכים וממשיכים כאילו הם רוצים לבדוק עד כמה אני אתעקש. אם אין לי סבלנות, אז אני אומרת להם שאם הם לא יפסיקו, אני אוציא אותם מהאמבטיה ואם הם ממשיכים, אני מוציאה. לעפמים יש לי מספיק סבלנות להתעלם מהתופעה וסתם להעיר בקטנה.
ואני מתכוונת לפני שיש בהם סבון לא אחרי
אני יודעת שככל שאני אעיר לשקד, כך הוא ימשיך את המעשה. תלוי עד כמה אותו מעשה עקרוני לי. בנושא הזה- לא כל כך עקרוני לי, הייתי מסבירה לו שהמים האלו לא נקיים ושלא כדאי לו לשתות אותם וזהו. אני מאמינה שאו שהוא יפסיק מיד, או שהוא יבדוק אותי עוד כמה פעמים בודדות ואז יפסיק (אחרי שאני לא אתייחס למעשה הזה יותר).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
לי זה לא מפריע... אף אחד עוד לא מת ממים / סבון וליקוקי צעצועים חחח מעבר לזה יש לנו צעצועים שמיועדים רק לאמבטיה אז אין בעיה
זה מים..למה להעיר ...לא מבינה מה הבעיה בזה.. גם אם נניח ששתה קצת סבון..חחח ניקוי פנימי
מצטרפים ל YES
072-2514350 מספר ישיר אליי ללא המתנה
אני אומרת שאסור,זה מלוכלך..
אהוד עידן אני :) יום נישואים
אני לא מסכימה ליונתן לשתות מים מהאמבטיה
זה לא נורא ואיום בעיננו, אבל בד"כ נציע להן "מים טעימים" = מים מהברז בכוס מצעצועי האמבטיה
גם אנחנו בעיקרון לא מרשים ואופק יודע, מבין ובאמת לא שותה. אבל רום עדיין עושה את זה. לה אני מעירה ואומרת שזה לא נקי (אולי עשתה פיפי), לפעמים זה עוזר ולא. אני לא מתעקשת יותר מדי.
אני אומרת להם שזה מגעיל זה תמיד משעשע אותם מאוד אם זה טעים להם ... לבריאות
זה באמת חשוב
חחחחחחחחחח נוגה אני עדיין בשוק שזה גרר כל כך הרבה תגובות האמת בכלל זה מתוך ויכוח עם בעלי ההיסטרי
ליאבי לא שותה את המים מסיבה אחת פשוטה שאני מקלחת אותו רק במקלחון בבית ואם הוא מתקלח אצל ההורים שלי באמבטיה זה רק עם מים בלי צעצועים כי הם מפריעים לו בגליצים