חייבת דחות יעוץ ממכם ועזרה !!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בגיל שנה לחאל שלי התחיל ללכת לגן עד שמצאתי גן נורמלי פירפרתי בכל אינטרנט וכל כפר סבא ברגל לקח לו הרבה זמן להתרגל כי הוא נכד ראשון ויחיד בנתיים ומאיתנו רגיל להמון צומת לב ופעילויות רק לפני שבועים אחרי 6 חודשים בגן הפסיק לבכות כשניפרד ממני ולבד הולך לגננת הכל היה מעולה עד שביום חמישי הגעתי לאסוף אותו מי שם כרגיל אחרי עבודה וראיתי אותו פשוט ירד לי הלב כל הפנים שלו נקודות אדומות זה מתחת לאור לא פריחה אלה נקודות כאלה בכל הפנים שנוצרוו מלחץ על פי דברי הרופא שהלכנו אליו באותו יום בערב לזה יש 3 סיבות 1 בכי היסטרי במשך הרבההזמן 2 הקאות ממושכות 3 שיעול חזק שלא היו לו לא הקעות ולא שיעול באותו יום היתי בשוק טוטאלי גננת כאילו הופתעה כשראתה את זה כאילו לא ראתה אותו לפני אמרה שהוא היה בסדר גמור אכל וישן קצת בכה כי יש גננת חדשה שהוא לא רגיל ולא אהב אותה כרגיל ככה היא אמרה יכול להיות שזה עבעבועות רוח כאילו אני סתומה ואם אני ילך איתו לרופא להגיד שהוא כבר בן שנה וחצי כמעט והליכה שלו לא טובה בכלל הוא רץ ונופל כל הזמן וגם מאוד רגיש לסביבה ושינוים וזה לא נורמלי סתצתי לה תפה והלכתי מייד למנהלת שם היא הסתקלה חצי שעה אליו בניסיון להגיד לי שהכל בסדר וזה סתם פריחה ושהוא היה מעולה אכל ישן וכו היתה שם עוד גננת שאמרה גירסה שלישית שסותרת את 2 הגרסאות הקודמות שהוא לא אכל טוב ובכה הרדימו אותו לפני כולם כי הוא היה עייף ( כנרא בגלל הבכי) ואחרי שהוא קם הוא לחץ לקאקי ולא יצא לו כלום אז מי זה הנקודות בפנים וצוור רופא אמר שזה חד וחלק בגלל בכי היסטרי ממושך . בקיצר בעלי צרך אני מרכתי בראשון קבענו איתה פגישה עם כל הגננות לשמוע מה באמת היה שם למרות שזה בכלל כבר לא משנה ומבחינתו מיותר לציין שלשם הוא לא יחזור יותר מה אלי לעשות ? מה להגיד? איך לבטל שקים ? יש לנו ביטוח פרטי גם אולי כדאי לשטף גם אותם בזה לקבל דעה מעוד רופא? היום יש לו חום 38 הרופא אמר שאוזניים אדומות יכול להיות גם מלחץ הזה של בכי ונתן טיפות בחמישי בערב הוא היקאי לנו נירא לי אני הולכת לשבור להם את הגן ביום ראשון. חתמנו כבר לשנה הבאה דמי רישום וכו איך לבטל הכל ? אם יבטל שקים זה נגד החוק . למישהי היה מקרה דומה? יש המלצות על גן טוב עם קבוצה קטנה בכפר סבא?
12 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אל תעלבי- אבל נורא קשה לקרוא את ההודעה שלך בלי נקודות ופסיקים
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מסכימה עם מילנוש
  • אויש מסכנות אני מצטערת :( רשמתי מפלאפון בלילה כשלא נירדמתי אז אני מתנצלת שלא שמתימלב לפסיקים ונקודות. בשישי בעלע התקשר אליהם התפרץ אל מנהלת שהיא התחילה לגמגם . נכון שלהם יש כבר גירסה 1 לזה : שהוא בכה פעם אחת במשך סך הכל חמש דקית זה הרג אותי !!! אני מכירה את בני ויודעת שעכשיו במיוחד זה הגיל אצלו שהוא בודק גבולות ועומד על שלו ומנסה להשיג משהו בזכות לעשות עיניים כמו שרק הוא יודע או דרך בכי. אבל אני גם יודעת שכמו שהוא מתחיל בכי מהר כך גם מסיים כשמעבירים את צומת לבו למשהו אחר או נותנים לו קצת חום וחיבוק הוא מייד חוזר לאצמו. אני לא מתארת לאצמי כמה הוא היה אמור לבכות ובגלל מה שכל הפנים שלו עם נקודות אדומות . אתמול המנהלת אמרה שהוא בכה כי אמא של מישהו חדש הגיעה והוא בכה למרות שגירסה הקודמת היתה שיש גננת חדשה שנישארת איתם שם שהוא לא התחבר אליה . מה שהכי הרג אותי יותר נכון היה וידואי הריגה כבר שהיא התחילה להגיד דברים אליו שלא אמרו קודם למשל שהוא לא מתפתח טוב מבחינה חברותית הוא מלא מרץ ולא צריך חברה אוהב לעשות הכל לבד ולא מוכן לקבל אנשים חדשים שהוא לא מוכן לקבל אנשים חדשים ויש לו בעיה עם זרים והוא ומייד פורץ בבכי . ולגיל שלו ההליכה שלו לא יציבה ואין לו קי
    ק. אני שמעתי את זה היתי בשוק איך את כל זה לא אמרו לי קודם !!! אל הילד המדהים שלי וגורמים לי לחשוב שמשהו לא בסדר עם הילד שלי ואיתי שלא שמתי לב . אצל רופא שהינו רופא סיפרתי הוא אמר מבחינה חברותית זה בסדר גמור שבגיל הזה הוא כבר יבדיל וייזהה אנשים וזה טבעי לגמרי. לגבי הליכה לעקוב אחרי זה ואין שום דבר מדהיג בזה לנסות להחליף לו נעליים. אני היתי בהלם שאת הנושא הזה ומה שקרה היא מעבירה ומפילה אשמות על ילד שלי שהוא לא בסדר פתאום למרות שעוד אתמול הגננת תהתלהבות סיפרה שהכל היה ורוד והוא בכלל ילד אחד המדהימים . ובגינה הוא בסדר רואה ילדים מסתקל מחייך לכולם ולאמאות עושה עיניים את מי שניראת לו ומי שלא פשוט לא מתקרב אבל לא בוכה כמעט אף םעם כי לא ניכנסים לו לטריטוריה .  
  • ובנות איך זה עובד הוא היה כולו יומים בגן החודש ב 10 יש ציק שצריך לרדת האם צריך התראה מוקדמת או משהו ? מבחינת רישום ושק בטחון לשנה הבאה האם היא חייבת לתת לי אותו?
  • אני ממש מסכימה עם הבנות - חצי שנה זה המון זמן הסתגלות לגן!!! אני גם מכירה את התופעה הזאת, שמרוב בכי היסטרי נוצרות נקודות אדומות בפנים. יש אנשים עם עור רגיש מאוד ומרוב מאמץ (או בכי ממושך שמלווה בצרחות) מתפוצצים להם נימים מתחת לעור וזה מה שגורם לאדמומיות, שלרוב חולפת אחרי כמה שעות, אבל יש מקרים שנשארת אפילו יומיים או יותר. אני כזאת, יש לי עור רגישששש ובהיר ורואים עליו ה-כ-ל.

ולעניין הגן: בדרך כלל חייב להיות חוזה חתום בין גן להורים. בחוזה אמורים להיות רשומים התנאים לכך שאת רוצה להפסיק לשלוח את הילד לגן. בחוזה שלנו לדוגמא, רשום שצריך להודיע בכתב חודש מראש והחל מחודש שלאחר מכן הם יחזירו את הצ'קים.
    אבל במקרה שלך, בגלל שקרה מה שקרה (אני קוראת לזה הזנחה, כשילד בן שנה וחצי צורח ובוכה המון-המון זמן ולא מוצאים או לא רוצים למצוא דרך להרגיע אותו), הייתי דורשת לנתק את הקשר עם הגן מיידית ולקבל את כספי בחזרה במלואו מהרגע שהוצאתי את הילד. אם הן עושות בעיות, הייתי מערבת עו"ד. וגם הרעיון של לינבר - להקליט את הפגישה - נראה לי מציון.
    לי קרה מקרה דומה לפני קצת יותר משנה, בגן הקודם של הבן שלי. אחת המטפלות גרמה לו לפריקת כתף

• יולי מג את לא מבינה כמה עזרת לי!!! אני יגש לשם מחר ויעשה בידיוק כמו שאת אמרת אבל אצלי בעיה שמילה שלי נגד מילה שלהם את מבינה הם מצאו איזה אמא שם שהיתה עדה לבכי שנמשך ״5״ דקות וזהו והיא גם תאנה שראתה נימים האלה רק באיזור עיניים והיה לו בכל הפנים וככה גם רופא ציין בפנים אוזניים וצוור אני בשוק ולא נירגעת מי זה פשוט באה לי לפרק את כל הגן הזה לחטיחות ! לא מאמינה לשום גירסה שלהם ולשום דבר! מחר יקליט את הסיחה ויעשה הכל כמו שאמרת מקווה שלעורך דין זה לא יגיעה הבעיה שלי שאני לא כזה בקשר עם הוריםנאלה רק בגן אז לאיים בזה אני לא יכולה ... אני מאמינה שבעלי מחר יצמיד אותם לקיר ולא יהיה לה מה לעשות מלבד לבוא לקרתינו. בעיה היא שאלוהים יודע איזה גן אני ימצה לו כתחליף ואיך הוא היסתגל שם , כיכי חוץרידהמפאידה שהוא בכה במשך חצי שנה אחרי שדלת אחרי היתה נסגרת הוא היה מפסיק לבכות הוא אהב להיות שם ועלה טוב במשקל התפתך טוב אני ראוה את זה אבל עד היום חמישי שבו הכל התפוצץ לי בפנים.
  • מאמי אני בטוחה שאפשר איכשהו לסדר את עניין הצ'קים ולמצוא גן אחר- אני לא הייתי מחזירה לשם את הילד שלי אם הייתי חושדת בהזנחה.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • זאת לא בדיוק מילה שלך נגד מילה שלהן - הרופא של הילד אישר שזה קרה בגלל בכי היסטרי.
    ולא משנה אם היתה איזה אמא/סבתא/שכנה/אלטזכן שמוכנים להעיד - את מסתמכת על מה שהרופא אמר!!! זה נשמע לי יותר אמין ממה שאיזו אמא מקרית ראתה.
    ולגבי ההורים של הגן, את חייבת להכיר אותם אישית, לי היה דף-קשר עם כל הפרטים שלהם ולפי זה יכולתי לשלוח מיילים לכולם.

שיהיה המון המון בהצלחה

• יולי צודקת. יש לך הוכחה כתובה של הרופא שבדק אותו.

זה נשמע פשוט מזעזע
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אוי בנות תודה רבה על התגובות שלכם.
    תראו אני חפרתי בכל כפר סבא והגן הזה אני הכי היתי בטוחה בו ורגועה שהוא שם הוא אהב את הגננות מאוד והתפתח מאוד טוב מבחינת דיבור אוצר מילים והכל . נכון שקשה לו להיות לייד אנשים שהוא לא מכיר אני יודעת את זה אבל זה א בעיה זה בסדר שהוא לא רוצה את כולם ולא מוכן לקבל כל אחת . אני ממש ניסערת שכשהיתה לי תאנה ראשונה מייד דפחו אלי את כל החרא וניסו להוציא את הילד שלי עוד אשם אני היתי מוכנה לשבור להם שם עצמות אבל כשבני על הילדיים שלי היתי חייבת להתנהג בהתאם. היום הינו שם שמענו גירסה 3 הוא בכה 5 דקות הם מכיוון שזה בבנינים שונים לא תרחו לדבר ולהפגש גגנת ומנהלת ומנהלת לא ידע מה קרה כשהגעתי אליה אז תאנה שזה סתם פריחה. עכשיו היא אומרת שזה אולי מטמפרטורה בפנים מזגן ובחוץ חום אבל לא מקובל אךי הדעה הזאת. אמרו שמה שאמו לי זה כי באותו יום היתה להם "מישהי שעוקבת" אחרי התפתחות שלהם והיא אמרה שיש ככה וככה בעיה אמרתי שהיא יכולה לדחוף את הדעה שלה לתוך התחת הילד שלי מפותח הרבה יותר משאר הילדים שבוגריחם ממנו בקבוצה וזה שהוא רץ במקום ללכת זה טבעי לגילו כי הוא מלא מרץ. בקיצור בכה הוא מגננת חדשה שפחדו להגיד את זה כי היא ככל הנרא הבנתי שנישארת וליאל שלי לא מוכן לקבל אותה. אני באטרף מנסה לחפש גן חדש ולא מוצאת שום דבר . מלבד כל הגנים שראינו לפני ולא אהבנו. האמת אני סומחת על הגננת היא אמרה לי אמת שהוא בכה אבל למה היא לא התקשרה אלי כשלא הצליחו להרגיעה. מנהלת סתם סתומה טוב שאין לה שום קשר שם כי היא עם קבוצת גילעים שונה. מה לעשות????
  • טוב, הן הזויות, אין לי מילה אחרת...
    מאיפה המנהלת הביאה את השטות שזאת סתם פריחה? מה היא רופאה?
    וגם אם בהמלך היום בגן מגלים שלילד יש פריחה, למה לא מודיעים להורים?
    ולמה "מישהי שעוקבת" מגיעה לגן ללא ידיעת ההורים?
    ויותר מזה, למה חוות דעתה נמסרת בעל פה על-ידי הגננת ולא מגיעה כסיכום כתוב?
    הן סתם מורחות אותך וזה נראה לי מאוד מאוד לא בסדר...
    אני מכירה את המצב הזה, גם בגן הקודם של הבן שלי, הגננת כל הזמן אמרה לי שהוא צריך לעבור אבחון, שאני לא שמה לו גבולות וכו'.
    פניתי לרופא ילדים שלו (שהוא תותח-על ומכיר אותו היטב) והוא אמר לי בפשטות "תחליפי גן".
    העברתי אותו לגן אחר, ופלא ופלא! הכל הסתדר.
    כך שלדעתי, תעשי מאמצים לחפש גן אחר, זה ישתלם מאוד בהמשך.
    חוץ מזה, איך בדיוק תוכלי להמשיך בגן הנוכחי אם הצוות משקר לך בפנים בכזאת חוצפה?
    אני הייתי מחליפה גן. זאת דעתי.
    בטוח יש כאן בפורם בנות מכפר סבא שמרוצות מהגנים של הילדים שלהן.
    תפתחי שרשור נפרד ותבקשי שימליצו לך על גנים.

~ יולי ~
  • מאמי- אם יש לך חברות/קרובי משפחה בכפר סבא, שיש להם ילדים, תבקשי מהם המלצה לגנים.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה