צריכה ייעוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אני צריכה ייעוץ קל...

כתבתי לך לפני מספר ימים. זו היתה הודעתי:
    לפני כ-4 שבועות (ב-6.5.11) עברתי הפלה טבעית בשבוע 5 (סוף שבוע 5) - היה לי דימום שנמשך 3 ימים והפסיק. הרופאה אמרה שאין צורך בשום פרוצדורה מיוחדת רק להמתין מחזור אחד שאמור להגיע תוך 4-6 שבועות ואז אפשר לנסות שוב.
    כשבועיים לאחר ההפלה אני ובעלי קיימנו יחסים לא מוגנים. מזה 3 ימים אני מרגישה דקירות קלות מאוד (לא ממש כאבים) באזור הבטן התחתונה ולעתים גם בגב התחתון. זה מאוד עדין ולא משהו שמונע ממני להתאמן או לתפקד בעבודה.
    בנוסף, אתמול הופיע דימום קל (הפרשה חומה) שהפסיק מהר.

אני כבר לא חשה כאבים. האם לדעתכן ניתן כבר לעשות בדיקת הריון ביתית? במידה ואני בהריון, כיצד עלי לספור את גיל ההריון? האם לספור מהיום שהחל דימום ההפלה? למישהי פה קרה משהו דומה?

תודה מראש,
    נועה
3 תגובות
עמוד 1
  • כן, לי.
    היה לי הפלה טבעית בתחילת שבוע 7.
    ז"א שלא הייתי צריכה גרידה או משהו כזה, פשוט הרופא בדק אותי וראה שכל הרחם היה נקי. הוא אמר לי להמתין מחזור אחד ואז לנסות שוב.
    אז שאלתי האם לא לקיים יחסים עד שאני אקבל מחזור בעוד חודש? הוא אמר ממש לא, תקיימו רגיל, אז שאלתי אותו מה קורה אם אני נקלטת? אז הוא אמר ששום דבר, כי זאת הייתה הפלה טבעית ללא צורך בגרידה וכו' והרחם בריא.
    ככה שאם נקלטת שוב
  • היי,

תודה רבה על התשובה. בינתיים לא קיבלתי, ואני מנסה לדחות את הבדיקה כמה שאפשר. הזמנתי ערכות בדיקת הריון דרך האינטרנט שאמורות להגיע רק ביום חמישי (כי זה יותר זול משם. אני גרה בחו"ל ופה הערכות שמוכרים בחנויות הרגילות ממש יקרות), ככה שאני יודעת שאין מצב שאני אבדוק עד יום חמישי!

שיהיה שבוע טוב!
    נועה

• פאני כבר ענתה לך
    אז רק נותר לי לאחל לך בהצלחה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה