תחשות של קליטה להיריון פסקו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני חדשה כאן בפורום.. ויש לי שאלה אולי תוכלו לעזור..
    התחלנו לנסות להיכנס להיריון, בביוץ היה לי דימום אחרי קיום יחסים והרופא שלי הפנה אותי לאולטראסאונד. בבדיקה אמרו לי שרואים משהו מצד שמאל או שנקלטתי או שזו צ'יסטה.. (רקעוד שבוע וחצי אדע אם נקלטתי..).
    בכל אופן, מאז הביוץ אני מרגישה מיחושים בבטן, לא בא לי קפה... נשמע שאולי נקלט.. אבל מאתמול אני כבר מרגישה בסדר.
    יכול להיות שנקלטתי וזה לא השתרש? אני יודעת שעדיף לא להתעסק עם זה, אבל איך אפשר שלא..??
    מה דעתכן? ישנה אפשרות שפתאום מפסיקות התחושות שחוויתי?

תודה
    ושבת של כיף..
    נועה.
5 תגובות
עמוד 1
  • ברור שיכול להיות...
    הכל יכול להיות, כל מה שאמרת...
    יכול להיות שלא השתרש, יכול להיות שבכלל לא נקלטת, יכול להיות שכן נקלטת וכן השתרש ופשוט את מרגישה טוב, מה קשור?

אני מציעה באמת לא להתעסק בזה ולהמתין בסבלנות לאיחור שבע"ה
  • פני צודקת הכול יכול להיות חשוב להיות בגישה חיובת. תחשבי טוב יהיה טוב
    מחזיקה לך מיליון
    לילי
  • הלוואי שזה החודש שלך... כי שלי הוא לא... אני הייתי אומרת ללכת על בדיקת דם... היא תסיר את כל הספקולציות
  • אתן פשוט מקסימות! זה עושה הרגשה טובה לראות תגובות לבעיה שמפריעה לך תודה רבה! ב- 14.06 אני מעדכנת..
  • בהצלחה!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה