היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ובעלי נשואים כמעט שנתיים ומאז הנישואין , כולם שואלים אותי אם אני בהיריון חלאססססססססססססס זה לא עניין אף אחד ותחשבו על זה , אנשים מטומטמים כל כך אולי אנחנו מנסים ולא הולך ????!!!!! (וזה לא שניסינו לא הלך ... בסך הכל חודשיים של ניסיונות )
קצת רקע : אני מאוד נרתעתי מילדים כי אני אוהבת חופש עצמאות וחוסר תלות כן אני מודה שאני כזאת , לא ניסינו כי זה לא היה הרגע המתאים ( גם לא היו לי הורים לתפארת מדינת ישראל - אז פסיכולוגית זה השפיע עליי ) אנחנו גרנו אצל ההורים שלו וחסכנו לקניית דירה והנה הגיע הרגע המיוחל וברוך ה' קנינו דירה אני אישית חושבת שילד צריך קרקע טובה ובשביל זה חיכינו אומרים "כל ילד מביא את המזל שלו " אני אישית לא מאמינה בזה וייתכן שאני טועה . אני חושבת שלעשות ילדים סתאם ככה זה טיפשות ילד היום דורש הרבה דברים ולא כמו פעם שאנחנו גדלנו ושחקנו "קלאס" (למי שזוכרת) היום יש לילדים מחשבים וחוגים ועוד ועוד ועוד
היום הגיע הרגע שאני חושבת שזהו הרגע המתאים ואנחנו אכן מנסים ומקווה שילך בסדר , אבל כמו שאמרתי בתחילה נמאס לי מהשאלות של אנשים
הם אפילו מייעצים לאימא שלי (שמבלבלת לי את המוח ) שאני אלך לטיפולים ומציעים לה רופאים ...
מה נסגר ? אז בבקשה אם אתן נתקלות במצבים כמו אלו בבקשה תתעלמו !
כמוני
בסוף החסידה תגיע לכולנו
באהבה
7 תגובות
עמוד 1
ברור שאני נתקלת בטיפשות כזאת כל הזמן אבל זה כל הכוונה של האנשים, לחפור ואולי לשמוע "סקופ" שלא הולך לכם כדי להעביר את זה הלאה...אז זהו, שלא תתני להם.
צודקת בהחלט ! בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
באמת זהה מעצבן אני נשואה 4 חודשים ומאז הנישואין מנסה להכנס להריון...ולא קורה כלום....ואנשים כל יום נו את בהריון כבר?? למה את מחכה? זה כל כך מעצבן אותי ששואלים את זה כאילו מה זה עניינכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה
חחחח תספרי לי על זה ... אני החלטתי לצחוק על זה.... מה כבר אפשר לעשות עם הסקרנות שלהם???-שום דבר!!! זה מעצבן ברמות... אבל מה לעשות???!!!!!! חוסר רגשיות של אנשים לבעיות של אחרים זה דבר ידוע ונפוץ לצערינו.....
צודקות ב 100% זה ממש מעצבן החתתנות של האנשים כול הזמן שואלים נו מה יהיה····· בכול אופן דמיד ששואלים אותי אני עונה כול דבר בא בזמן שלו חחחחחחח
קרה לי גם מקרה שאח של אמא שלי אחד החתתנים הגדולים בשפחה(מאמינה שבכול משפחה יש 1 כזה) חשב שהתחתנתי בהריון שאצלו כול הבנות שלו היתחתנו כך התחיל לשגע את אמא של "מה אתם מפחדים להגיד שהילדה בהריון" אויי אתן לא מבינות אייך יצאתי עליו כששמעתי את זה לילי
אני הכי מבינה את זה בעולם... מאז שהתחתנתי אני קולטת אנשים מסתכלים לי על הבטן.. לפעמים אני נהנית לשטות בהם אז אני מלטפת אותה אפילו אמא שלי, שהיא בדרך-כלל לא מלחיצה התחילה לאחרונה להציע הצעות, כגון אולי תפסיקי לרכוב על אופניים....חחחחחחחחחח