היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נתחיל בחלק האופטימי... אני אתכן עוד חודש.......... והחלק הרעעעעעע זה שאני בדיכאון..............
16 תגובות
עמוד 1
שיראל,
אל תתבאסי מאמי, הכל בסדר...קבלת? יופי, איפוס למערכת ולהתחיל מחדש... וחודש הבא בלי בדיקות הריון!!!
הוייייי········· הייתי בטוחה שזה החודש שלך לא נורע יהיה בסדר מתוקה את מתחילה חודש חדש היום· ומיתפללת בשבילך שהפעם זה יקרה לילי
בנות שיהיה לכן בהצלחה שהחודש יהיה ה-חודש עם הריון עגול ומשעמם אני כבר 10 שבועות בלי מחזור ככה שלהתחיל אפילו לנסות אני לא יכולה שיהיה שבוע טוב לכולנו
שלך לעולמים... אמא
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף... כמה רציתי שזה יהיה החודש... אבל כמו שאני אומרת לכולן- כל עכבה לטובה.... אז עכשיו תורי להפנים כנראה...
שיראל
תהיי אופטימית !
גם אני החודש איתכן ...
יהיה כייףףףףףף
[hu מאחלת לך שזה המחזור האחרון ל-9 חודשים הבאים......
עם כל הצער הכאב והבאסה קבלי זאת באהבה חודש הבא נראה לי תהיה פה מתקפת הריונות כולנו גם ימסית יחד קבלנו מחזור, אז קדימה לשנס מותניים ותזכרי תמיד, היום הראשון של המחזור הוא היום הראשון של ההריון בהצלחה
נכון
אז בע"ה כולנו החודש עוברות לפורום השכןןן
בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
שיראל קדימה, חודש חדש התחלה חדשה.. אמן ובחודש הבא יהיו בשורות טובות
שיראל גם אני קיבלתי וזה ממש מבאסססססס לא נורא מתחילים חודש חדש ואופטימי בהצלחה לנו שהחודש הזה יהיה האחרון בפורום הזה
אוףףףף... חשבתי שהחודש תקבלי בשורות טובות... לא נורא, תאזרי כוחות לחודש חדש ותחשבי חיובי....
אני הייתי אמורה לקבל כבר לפני שבוע... עכשיו אני שוב צריכה לקחת זירוז...
קרן למה זירוז???? ואם את בהריון???
אוי, נשמה...בהצלחה ושיהיה זה החודש שלך
כן... עדיין לא קיבלתי מחזור ועושה רושם שגם הוא לא רוצה לבוא..:-( אני לא מאמינה שאני בהריון... החודש היינו די פאסיביים ולקחנו מנוחה...
החלטתי בסוף , בזכות תותיייי לא לקחת כדור לזירוז עד הפגישה שלי בשבוע הבא עם הרופא מומחה לפוריות... אני גם ככה מתחילה איתו תהליך חדש ואחכה להנחייתו...