יש סיבה לשמוח?? אנא דעתכן! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הקשיבו נאא!! ביום שישי אני והבעלול חגגנו מעט ואז אחרי 10 דק' שאני שוכבת החלטתי שאני קמה להתקלח (-היינו צריכים לנסוע לחמי וחמתי המדהימיםם! לאחר כמה רגעים שאני עומדת אני מרגישה שמשהו יוצא ממני (-סליחה על הביטוי..) ואמרתי לבעלי שזה או הזרע שלו ואז אמרתי בצחוק או שזה דם של השרשה-כי בדיוק נכנסתי לשבוע שלישי.... בקיצור,אני נכנסת להתקלח ומה אני רואה?!?! דםםםםם!! אומנם כתמון...אבל דם........אני מנגבת את המקום (-ושוב סליחה) ואני רואה דםםם!! מאחרי המקלחת נעלם הזכר לדם..כאילו לא היה..... יש לציין שעד שיצא לי מעט דם היו לי מיחושים בבטן של כאבי מחזור ובכלל לא הייתי צריכה לקבל! קיבלתי רק לפני שבועיים... ומאז שיצא הדם כבר לא כואב לי...ואם כואב לי זה ממשש בקטנההה........

מה אתן אומרות? יש מצב שזה השרשה??? לי יש הרגשה טובה,הרגשה טובה מאוד!

אה,בכל אופן היום ביצעתי בדיקת דם...בעלי אמר לי שזה בטוח הריון והנסיך ששמע שראיתי דם עמדו לו דמעות בעיניים!
8 תגובות
עמוד 1
  • וואווווו אני ממש מתרגשת בשבילך.
    אני ממש מקווה שזה באמת היה השרשה.
    לפי מה שרשום באתר, בשבוע השלישי יכול להיות דימום קל של השרשה, אז אני ממש מחזיקה לך אצבעות שאת אכן בהריון.
    לגבי בדיקת דם, זה נראה לי קצת מוקדם, למרות שאני מבינה את ההתלהבות.

מחזיקה לך אצבעות!!!!!

גם אני עכשיו אמורה להיות בשבוע שלישי וממש מקווה שמתפתח שם משהו.

• אני גם חשבתי את זה...אבל ראיתי באתר שאפשר לעשות מהיום ה8-10 לביוץ... ניסיתי את מזלי רציתי גם לשמח את הנסיך שלי לכבוד היום הולדת שלו...

מקסימום........נעשה שוב...חח

השרשה קוראת לאוו דווקא בסוף השבוע השלישי? אפשרי גם בהתחלה?
  • נראה לי שלא הבנת, אפשר לעשות בדיקת דם לגילוי היריון הכי מוקדם 10 ימים מהביוץ, היינו אחרי הביוץ , לא מהוסת..

• שום דבר הוא לא מדוייק, אז יכול להיות גם בהתחלה.
    כל גוף גם מגיב קצת אחרת.

שיהיה המון מזל טוב לבעלול!!!!
    ואני מחכה לעדכון
  • תודה רבה רבה!! אני מקווה שהתשובות יגיעו עוד היום ואוכל לעדכן (-דברים שמחים)

אני מאמינה (-וגם מקווה שרוב הסיכויים זה שמדובר בהשרשה...אף פעם לא יוצא לי סתם ככה לראות פתאום דם....רק בווסת אני רואה דם...)
  • השתרשרות יכולה להיות גם בתחילת שבוע 3? לאוו דווקא בסוף?

• מחזיקה לך אצבעות אבל נראה לי שזה מוקדם מידי ..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה