מניסיונכן-מתנה לגן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני יודעת שהנושא הזה נדוש אז סורי,אבל זאת פעם ראשונה שלי ואני בהתלבטויות כבר זמן מה. במעון של אדירי עד לפני חודשיים הייתה גננת וסייעת. הגננת יצאה לחופשת לידה ומאז היו לה כל מיני מחליפות,בחודש האחרון יש שם מישהי קבועה.

הסייעת של אדירי היא נדירה!!!!היא מרעיפה עליו המון אהבה ושהוא חולה היא מרגישה כאילו הבן שלה חולה,היא נהדרת

2 תגובות
עמוד 1
  • אני מאמינה שזה יפה להביא מתנה לסייעות שמשקיעות.
    הן עובדות קשה מאוד וצריך להראות הערכה.
    אי אפשר לתת לאחת ולשניה לא. את יכולה להשקיע פחות למרות שלדעתי כדאי להביא אותו דבר.
    לפני שנה קניתי לסייעות בגן תמצית קפה בטעמים דל אילנ'ס עם חבילה של שוקולד קטן (של מקס ברנר). עטפו לי יפה וזה היה מאוד מרשים, עלה בסביבות 40 ש"ח.

מיטל
  • תודה מיטל שוקולד זה בהחלט רעיון נחמד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה