היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה- לפי תוצאות בדיקת ההריון mIU/mL <1.20 אין הריון....
יכול להיות שבצעתי את הבדיקה מוקדם מידי?
יכול להיות...
יכול להיות שהדימום שראיתי ממש ביום הראשון לפתיחת השבוע השלישי הוא סתם דימיום....?
יכול להיות...
מה דעתכן?
12 תגובות
עמוד 1
אני חושבת שעשית את הבדיקה מוקדם מידי מקווה שמדובר בהשרשה ולא ב
זה שעשית את הבדיקה מוקדם מדי זו עובדה. מרגע ההפריה לוקח זמן עד שההורמון מופיע בדם ואח"כ בשתן. בדיקת דם- 10 ימים אחרי הביוץ בדיקת שתן- 14 יום אחרי ביוץ
זה שהדימום זה השרשה? יכול להיות. יכול להיות גם דימום בעקבות יחסי מין.
מאחלת לך שזה השרשה והיריון..חכי 12 יום ותחזרי על הבדיקה.
בהצלחה.
אני מתנחמת עכשיו בזה שעשיתי את הבדיקה מוקדם מידי..
אף פעם לא היה לי דימום בזמן שאני בכלללל לא אמורה לקבל...!!
אבל מצד שני-אין לי כאבים בחזה או דברים כאלה...יש לי סה"כ חולשה,סחרחורות.. וגם הדימום נעשה בדיוק ביום הראשון לפתיחת השבוע השלישי
עשיתי את הבדיקת דם 8 ימים אחרי הסיוץ.. זה כזה משמעותי עוד 2 ימים?? סה"כ התשובה היא מאוד נמוכה,לא?
יכול להיות דימום אחרי יחסי מין שבניגוב יש גם מעט חתיכות דקות וקטנות? (-סליחה על הביטוי)
רק אחרי שבועיים מהביוץ אפשר לדדעת- לא ?
אני לא כ"כ הבנתי למה התכוונו שאפשר לעשות בדיקת דם 8-10 ימים אחרי הביוץ... כי אני עשיתי 8 ימים אחרי...הבנתי שהכי טוב זה 14 יום אחרי...
בלעע...
היי, אכן עשית את הבדיקה מוקדם מידי. לא נורא, עדיין הכל פתוח. פעם הבאה אני מציעה שתחכי לאיחור, למרות שאני יודעת שקשה לנו להחזיק את עצמנו ואנחנו חייבות לדעת הכל עכשיו
אז מה שאתן אומרות זה...
1. שיכול להיות שיש השרשה כ"כ מוקדם- היום הראשון לשבוע השלישי??
2. שהכל עוד פתוח ויכול להיות שאני בהריון ופשוט לא רואים??
אני לא כל כך מבינה בזה אבל מחזיקה לך
שלך לעולמים... אמא
הכל יכול להיות.
כמה שזה קשה, אל תלחיצי את עצמך ותחכי לסוף שבוע בתקווה שלא יגיע כלום ורק אז תלכי לעשות בדיקת דם. למרות שאני באותו מצב כמוך ואני הפעם אחכה לשבוע איחור. לא בא לי להתאכזב...
חכי לאיחור של שבוע, ורק אז תעשי בדיקת דם... עד אז -תהיי רגועה