חדשה פה,אשמח לעזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

אני חדשה בפורום המדהים הזה וממש צריכה עזרה וכתף תומכת...
    ההרגשה היא שאין כ"כ עם מי לדבר כי אני לא מרגישה בנוח לדבר עם המשפחה או חברות.
    אנחנו כבר כ-חצי שנה מנסים להכנס להיריון וכל חודש אכזבה.
    לי יש מחזור לא סדיר ועד עכשיו כנראה פשוט לא קלעתי לימי הביוץ, בתקווה שאין שום בעיה כמובן...

בעלי כבר מתחיל להלחץ ממש ורוצה שנעשה בדיקות.
    אני מרגישה שאני מאבדת את עצמי כי אני כבר לא יודעת מה לעשות, האם כדאי כבר לפנות לרופא? בדיקות ביוץ עוד לא הספקתי לקנות, האם מומלצות ואיזה?

ובכלל אשמח לטיפים לכאלה שהמחזור שלהן לא סדיר...

9 תגובות
עמוד 1
  • גם אני מנסה חצי שנה להכנס..ויש לי מחזור סדיר בדרך כלל..כך 32 ימים קניתי את הערכות ביוץ זה מקלונים שאתשמה בשתן וזה מראה שאת בביוץ ונראה לי שזה מדייק אבל אל תסתמכי על זה ותנסי יום כן יום לא ככה לא תפספסי את הביוץ או שתלכי לרופא הנשים שלך ותעשי מעקב זקיקים לראות אם הביוץ שלך תקין! זה מה שאני הולכת לעשות:) בהצלחה

מה
  • קודם כל תאספי את עצמך, לא להשתגע, חצי שנה זה זמן סביר עדיין.
    אני גם התחלתי את הבדיקות שלי לאחר חצי שנה של ניסיונות, הלכתי לרופא ואמרתי לו שאני מנסה כבר 10 חודשים להיקלט ללא הצלחה, אז הוא הפנה אותי למעקב זקיקים, ונתן פרופיל הורמונאלי, זה הדבר הראשון שהוא ייתן לך.
    אם הכל יהיה בסדר אז הוא יפנה את בעלך לבדיקות ויש מצב גם שהוא יפנה אתכם לרופא פוריות, אבל אל תבהלי!
  • בלי יאוש חצי שנה זה באמת לא הרבה אפילו שזה נראה כמו המון זמן
    אני ממליצה ללכת לרופא ולעשות בדיקות בכל מקרה ובנוסף אפשר לקנות ביוצית וגם חום השחר זה ממש טוב
    המון בהצלחה ושבקרוב תעברי לפורום השכן ושכולנו נעבור ביחד איתך
    מחזיקה לך

• היי
    ברוכה הבאה מקווה שלשהות קצרצרה..
    אני חושבת (ואני מקווה שאני לא מלחיצה אותך) שכדאי שתלכי לרופא נשים ותדברי איתו על זה
    במידה והכל תקין אצלך המחזור שלך צריך להיות סדיר, ואת אומרת שהוא לא אז חשוב להבין למה הוא לא סדיר.. כמה ימים הפרש יש בין המחזורים שלך?
    אני חושבת שערכות ביוץ לא יעזרו לך כי המחזור לא סדיר אז למעשה את לא יודעת מתי לבדוק אז חבל על הכסף שלך.
    לכי לרופא נשים, דברי איתו על הנושא. אולי תעשי מעקב זקיקים אצלו וכך תוכלי אולי להבין מתי את מבייצת.. חצי שנה זה מספיק זמן כדי לפנות לרופא.
    טוב חפרתי.. חח
  • קודם כל תודה לכולן

פשוט הקלה שיש למי לשפוך את הכאב והבלבול שאני נמצאת בו.
    אני עדיין ממש קלולסית בנושא.

לגבי המחזור הלא סדיר, דווקא ציינתי בפני הרופא נשים עוד הרבה לפני שבכלל היה איזשהו תכנון להיריון , הוא עצמו לא יחס לזה חשיבות ופשוט אמר כי יש בנות שככה זה אצליהן. מה גם שגלולות לקחתי משהו כמו חודשיים, לא מעבר ,כך שלא הייתה לי האפשרות לנסות אפילו להסדיר אותו.

המחזור שלי מגיע כל חודש אך בתאריכים לא קבועים(יכול להיות שלגבי הלא סדיר לא הסברתי כ"כ טוב) , לצורך העניין האחרון הגיע לאחר חודש וחצי,אחרים לפעמים פחות מ30 יום וביקצור חגיגה...

• אם זה כך אני חושבת שאת צריכה ללכת לרופא נשים / פוריות
    להזיק זה לא יכול, אבל לפחות תדעי שבדקת והכל בסדר..
    ואם יש בעיה תוכלי לדעת איך לפתור אותה.
  • היי,
    קודם כל ברוכה הבאה ומאחלת לך שהות קצרצרה בפורום המדהים הזה.
    דבר שני, כמו שהבנות כבר אמרו, חצי שנה זה בהחלט לא מספיק זמן בשביל להתייאש.

אני כמו פאני, מנסה כבר 10 חודשים כי גם לי יש מחזור לא סדיר ולפעמים גם לא מגיע בכלל. יש כדורים שמסדרים את הביוץ ויש גם טיפולים נוספים שדואגים שהביוץ יגיע.

חבל שאת עוברת את כל זה לבד, ועכשיו יש לך אותנו... אל תתביישי לשאול כל שאלה ותקבלי תשובות מקצועיות מבנות שעברו כבר הכל:-)

דבר אחרון, אני מציעה שתתייעצי עם הרופא שלך ושיסביר לך את התהליך.
    אני גיליתי שיש לי שחלות פוליציסטיות ולכן המחזור מאחר ולא בכל חודש אני מבייצת... לכן החלטתי לעבור מרופא נשים לרופא שמתמחה בפוריות בתקווה שבקרוב מאוד גם אני אוכל להתברך בבטן גדולה:-)
    בהצלחה!!!
    קרן

• בהחלט עד עכשיו הייתי די לבד בסיפור , מקווה שכולנו נצא מהפורום הזה כמה שיותר מהר ונפגש בפורום השכן

עד עכשיו כאילו לא יחסתי לכל הנושא חשיבות גדולה ועכשיו בדיעבד אני מבינה איזה זמן יקר פספסתי...
    רק עכשיו אני מבינה כי יכול להיות שפשוט עבדנו על "פרש".

לרופא עם כל הצער שבדבר אלך , חשוב לי לשמוע ממכן האם יש איזשהם טיפים או פתרונות שקיבלתן לכאלה שהמחזור שלהם מגיע לא בתאריך קבוע... אם יש עוד דברים חשוב לי לשמוע.
  • היי
    אין לי כל כך עצות להביא לך
    גם לי היה מחזור לא סדיר המון זמן
    ונכנסתי להריון שנפל בסוף אבל הוא נקלט וזה מה שחשוב
    אני פשוט עשיתי הרבה בדיקות ביוץ כל חודש כי לא יכולתי לדעת מתי הביוץ שלי אמור להיתרחש ולאחר ההפלה לאט לאט הוא הסתדר לבד ואני לא חושבת שזה קשור להפלה הוא פשוט נהיה לי ממש סדיר כל 30 יום בדיוק לפני 4 חודשים
    אז אולי בסוף הוא יכול להסתדר לבד
    אבל הכיטוב זה ללכת לרופא
    המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה