היי בנות,היום התחלתי את הטיפול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום התחלתי את טיפול ה IVF,הגעתי בבוקר לביה"ח ברזילי ועשיתי אולטרסאונד ובדיקת דם.לפני כמה דק' התקשרתי כדי לקבל הנחיות והיום אני צריכה להתחיל לקחת גונל F במשך 4 ימים ולהגיע לביקורת ביום שישי בבוקר.כמה זמן אצטרך לקחת גונל?יש למישהי מושג?
    מתי יעשו לי את השאיבה?
    מרוב שאני מתקשרת לשם כבר לא נעים לי להציק,אני בטוחה שאני לא היחידה שמתקשרת..אז אם יש מישהי כאן שיודעת או חושבת שהיא יודעת אני אשמח לתגובה.

תודה בנות...המשך יום קסום
10 תגובות
עמוד 1

• בהצלחה
  • לפי מעקב הזקיקים והבדיקות דם שתעשי , זה תלוי איך הגוף שלך מגיב לזריקות לא צריך לשאול , האחיות ינחו אותך אל דאגה

בהצלחה

• בערך אחרי 10-12 ימים של זריקות יש שאיבה

בהצלחה

• תודה רבה רבה!
    כל פעם שעונים לי כאן,אני מתרגשת מחדש...זה לא ברור לי מאליו שאנשים כל כך עוזרים ותומכים.

תודה רבה בנות!
  • שיהיה לך המון בהצלחה!!!
    איך הם בברזילי? נחמדים???
  • את האמת?אני מרגישה שאני בטיפול פרטי.הכל הולך ממש מהר ותמיד יש לי לאן להתקשר ועם מי לדבר.הרופאה שלי מאוד חמה ואנושית והאחיות מקסימות אפילו המזכירה נחמדה.
    עד עכשיו אני מרוצה אבל כמובן שזה תלוי בתוצאות,אז בהמשך :)

• בהצלחה!!!!

[ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • בהצלחה !!!!!!!!!!
  • שיהיה המון בהצלחה ובשורות טובות בקרוב!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה