תאומים לא זהים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב דוקטור ערן הווסת האחרון שלי היה ב10.3.11 אני בהריון עם תאומים לא זהים היום הייתי בשקיפות עורפית הבדיקות הראו שעובר אחד גדול מהשני יש לציין שאחד מהעוברים הוא 56 CRL והוא בן 12.1 ואילו השני 47 CRL והוא בן 11.4 יש לציין שהרופא אמר שהם ניראים חיוניים אבל יש לעקוב אחרי הגדילה כי יש בניהם הפרש של 9ממ גם בצילום רואים אחד יותר קטן יש סיבה לדאגה? למרות שיצא שהשיכלול יצא 1.7500 והשני (הקטן)יצא 1.6500 מה זה אומר הפרש בגודל הגדילה יש מקום לדאגה אני צירכה לחכות לסקירה שהיא ב22.6 וזה הרבה זמן והרבה מחשבות עוברות בראש חג שמח ובשורות טובות אמן מחכה לתשובה

אורטל בנאי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זה דורש מעקב בלבד, בלי יותר מידיי מחשבות בראש כיוון שכל עוד הם גדלים בצורה תקינהאז אין מה לדאוג. תזכרי שהם תאומים לא זהים, כלומר גם הגודל שלהם הוא לא אותו דבר בהכרח.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה