אין לי סבלנות.... מי איתי בספירה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כפי שאתן יודעות קיבלתי ב4.6.11 ואני כבר חסרת סבלנות לניסיון הבא.... נראה לי שזה נצחחחחחחחחחחח... מי קיבלה באזור שלי??? כך יהיה לי נחמד יותר... לא לספור לבד יהיה יותר נחמד מלספור לבדדד.........
12 תגובות
עמוד 1
  • אפשר להיות לפנייך בשבוע ?

• שיראל אני איתך בספירה
    קיבלתי ב 6\3
    אני גם כבר בלי סבלנות אווווף זה ממש ארוך
    זה ממש כיף לא לספור לבדדדדד
    מחזיקה לנו
    הלוואי שהחודש זה יצליח לנו
  • גם אני מחזיקה לכן

שלך לעולמים... אמא
  • אצלי יותר מורכב וממש לא ברור ב3.6-הפרשות חומות במשך כמה ימים
    ב6.6אני חושבת מחזור
    וגם לא ברור כי ההיתי אצל הרופה והיא חושבת שזה הריון הכי מעצבן שעכשיו חזרתי מקופ"ח לא עושים היום בדיקות דם ביגלל ערב חג אז אני צריכה לחכות בחוסר ודאות עד שבוע הבא כניראה....
  • היי שיראל וכל הבנות המקסימות...
    כבר הרבה זמן שאני צופה בכן מהצד מתחזקת מכן מבלי שההודעות יהיו מכוונות ישירות אלי וכמובן גם לומדת מכן המון!!
    פעמים רבות רציתי להתחבר ולהפוך לפעילה בפורום אך לבסוף לא עשיתי זאת והנה דווקא ההודעה שלך גרמה לי לעשות את זה
    גם אני כמוך קיבלתי מחזור בשבת ה4.6 אז הנה אנחנו יחד למרות שעדיין לא ממש מכירות
    מקווה שהחודש יהיה החודש שלנו!!!
    חג שמח לכולכן!!!
  • היייי לא לאבד תקווה איזה כיף שאני זו שגרמה לך להתחבר!!!! איך לא עשית את זה קודם??????... איזה כיף שאת איתי בספירה.... הלוואי ויצא לנו להמשיך ביחד את הספירה של שבועות ההריון..... כבר מחודש הבא
  • שיראל תתנחמי........אני צריכה לקבל מחזור עוד שבוע ב"ה ואז אני אתחיל לנסות,החודש עשיתי הפסקה בגלל הריון כימי אז אני מתחזקת ונקווה שחודש הבא יהיה מנצח

http://www.holdthatpic.com/
  • מחזיקה לכולנו מיליון
    לילי
  • אני עדיין בהפסקה
    מחכה לא לקבל בשבוע הקרוב ואם כן (סביר להניח שכן...) אז גם אני חוזרת להיות איתך פחות או יותר בספירה
    בהצלחה לכולנו
  • גם אני קבלתי ב-04.06...
    אני איתך...
  • בנותתתתתתת גם אני מצתרפת אליכן לספירהה
    לילי
  • יווווווווווווו כמה בנות איתי בספירה............ הלוואי ונפסיק לספור ביחד את הימים להשרשה... ונתחיל לספור ביחד את הימים להריוןןןןןןןןןןןןןןןן..........
    אני כבר מותשת נפשית מהמחשבה שלא ילך לי גם הפעם אבל התרגלתי....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה