היי בנות ..התיעצות קלה , אשמח לשמוע את דעתכן. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי . הייתי פה פורום פה לפני הרבה זמן ,אני חוזרת לשאול שאלה .אם הילד שלכם בן שנתיים וחצי היה מספרשהוא היה בגן אז שבזמן שהילדים הלכו לישון והוא לא רצה ללכת לישון אז המטפלת שמה לו את הסדין על הראש ואמרה לו לישון ! מה היתן עושות ? האם זה משהו חמור לדעתכן ?
9 תגובות
עמוד 1
  • היי, אני זוכרת אותך....

תראי, הייתי מוודא קודם את הענין עם הילד, שואלת אותו עד שאהיה בטוחה בעניין הזה ומדברת עם הגננת בנושא.
    ואחר כך לשים לב לכל שינוי התנהגות שיש לילד ואפילו לבקר במפתיע בגן (את או קרוב משפחה שיכול וסומכים עליו) רק בשביל לוודא שהכול בסדר.

אבל צריך לזכור, שיש ילדים שממציאים דברים ואולי זה רק הדרך שלו לתשומת לב....

---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
  • הייתי מקבלת את זה בערבון מוגבל
    כמובן שהייתי שואלת אותו שוב ומבקשת ממנו שיראה לי איך שמו לו סדין על הראש וכו
    אבל הייתי לוקחת בחשבון שני דברים-הוא רק בן שנתיים וחצי והיכולת שלו להסביר דברים על דיוקם היא מוגבלת. שנית, אולי בכלל כיסו אותו עם השמיכה קצת יותר מידי.
    דבר נוסף, בתור גננת בעברי, אני זוכרת שהיו ילדים שאם הם לא היו מכוסים לגמרי ואם לא היה חושך מוחלט הם לא היו נרדמים----וכן לילדים האלה היינו מכסות את הראש וכשהם נרדמים מוציאים טיפה את הראש.
    חג שמח
  • גם אני הייתי מקבלת את העניין בערבון מוגבל.
    השאלה איך הגננת שמה עליו את הסדין: האם עם ליטוף, האם בצחוק, האם בכעס.

וגם צריך לקחת בחשבון שילדים מגזימים, אני בעצמי הייתי עדה לכמה וכמה הגזמות של לינוי.
    יכול להיות שגננת שמה עליו את הסדין בעדינות ולכמה שניות כדי להמחיש לו את הרעיון,
    ויכול להיות שאכן היה כאן משהו לא תקין.

אני כמובן הייתי מבררת עם הגננת.
    מן הסתם הגננת לא תגיד לך, "כן, כעסתי על הבן שלך ושמתי על הראש שלו סדין",
    אבל את יכולה להבין מתוך ההתנהגות שלה והתשובה שלה האם היה משהו רציני או שזה היה סתם (את חייבת לדבר איתה פנים מול פנים כדי לראות את התגובות שלה וכך להסיק מסכנה נכונה בעצמך)
    נטלי
  • תודה בנות. על התגובה.
    הוא בן שנתיים וחצי אבל מדבר שותף וברור , הוא הראה לנו איך כיסו אותו בשמיכה ואפילו אמר את שם המטפלת שעשתה את זה וששאלנו אותו מישהי מהמטפלות עשתה לך משהו לא נעים ? אז הוא ציין את האירוע הזה ואמר עוד שזה מסוכן כי אפשר להחנק.
    שאלתי את המטפלת המובילה מה זאת אומרת מה שהוא סיפר ? היא אמרה שנראה לה שהוא דימיין (אני בטוחה ב100% שזה אכן קרה ) ויום למחרת שהגעתי, כנראה שהם קיבלו שטיפה מהמנהלת ואז הם אמרו לי שהיה לו קשה להרדם ומטפלת ישבה לידו עד שהוא נרדם..וזה משהו חדש..לא היה לפני...
    בהנחה שזה נכון .האם זה משהו חמור בעינכם ? זה מוזר בעיני שמכסים את הראש לילד עם שמיכה (הגננת שהגיבה ) כי קשה לו להרדם באור כי זה באמת תחושה של חנק בייחוד לילדים קטנים...לא ?
  • לאור הפרטים שהוספת אני דווקא כן נוטה להאמין לילד.
    בעיני זה חמור מאוד, אסור להכריח את הילד לישון, אפשר להגיד לו שהוא חייב לשכב לנוח בלי להירדם אבל לא בצורה כזאת! אי אפשר להכריח אותו להירדם בכח!!
    הגבת בסדר גמור!
    אין לי ספק שזה לא יחזור על עצמו עוד.
    מיטל
  • צר לי שאני חייבת לסתור את דברי הבנות
    ילדים רבים נרגעים ונרדמים שסדין או חיתול בד מכסה את פניהם ,
    הם גם צריכים את התחושה העוטפת ואת המגע וגם את החושך כדי להיכנס לרגיעה ע"מ להירדם.
    אני דיי בטוחה שזו הייתה הכוונה , ושהדבר נעשה בהשגחה מלאה שהילד נושם.
    כן הייתי מבררת האם לזו הייתה הכוונה של הגננת והאם הדבר נעשה בעדינות או באגרסביות ומתוך כעס , כי אז הייתי מגיבה אחרת.....
    וכן הייתי באה לא מהמקום המאשים אלא בכדי לברר ואז סביר להניח שתקבלי תשובה ברורה יותר.

• המנהלת אמרה שהשמיכה היתה לו על הראש והמטפלת המדוברת רק הורידה את השמיכה...מאז שדיברנו עם המנהלת המטפלת לא מפסיקה לבכות ולי לא נעים בכלל , כי כמו שכבר אמרו יש הרבה דרכים לשים שמיכה על הראש ואני נוטה להאמין שזה לא היה באלימות ..אגב הילד שלי שונא שמיכות ואת זה הן יודעות מההתחלה גם בבית אנחנו לא מכסים אותו..
  • אותי זה היה מטריד, כי הילד מספר על זה כעל משהו לא נעים שעשו לו בגן.
    גם אם הדבר נעשה מתוך כוונה טוב (כמו לעזור לו להירדם), התחושה של הילד היא החשובה כאן.
    במיוחד אם הוא לא אוהב שמיכות ואף פעם לא מתכסה, והמטפלות יודעות את זה.
    נכון שילדים קטנים נוטים להגזים ולהמציא דברים, לרוב ניתן להבחין בין המצאה פרועה לאמת.
    הייתי הולכת עם האינטואיציה שלי ומקשיבה לילד.

~ יולי ~
  • טוב אולי זה ההורמונים והחום של יוני בחודש תשיעי אבל אני לא מסכימה עם הבנות!!!!
    לדעתי זה חמור!!!!
    אלא אם זה נעשה בצחוק(כמו קוקו כזה) זה ממש מטריד אותי!
    אבל לא נראה לי שזה המקרה... לא חלילה שהיא ניסתה לחנוק אותו אבל בכל זאת לא לעניין
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה