חזרתי סוף סוף..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וואי אתן לא מבינות כמה הייתן חסרות לי , יש לי כל כך הרבה לספר וכל כך הרבה לשמוע מכן.... כבר חודש שהייתה לי בעיה במקלדת של המחשב כך שיכולתי רק לצפות מבלי להגיב....
    היינו באילת , חזרנו.... היה כיף, משחרר מאוד....כמעט ולא חשבנו על

אני רוצה לעדכן אותכן במשהו חשוב.... זוכרות שרופא הנשים שלי קבע כי אנחנו צריכים להתחיל ישר בהפריה חוץ גופית?! וקיבלנו בומבה לראש.... בסוף הלכנו לרופא פוריות, פרופסור מבי"ח אלישע והוא אמר שללא ספק אנחנו מתאימים לטיפולי הזרעה בסיכוי של אחד לשש- שזה אחלה.... כך שאם החודש המכשפה מגיעה אני צריכה להתחיל עם האיקקלומין ובלה בלה בלה....כל התהליך..... נקווה שזה יצליח בדרך הזו ולא נצטרך לעבור הפריה.......

מה איתכן ? מה חדש? ראיתי שכמה בנות מהפורום נכנסו להריון - המון מזל טוב בקרוב אצלנו
    תעדכנו אותי......מה חדש.... מה איתכן......

שיר
4 תגובות
עמוד 1
  • היי שיר אזיה יופי אני שמה לשמוע בשות טובת דרך מעולה
    לפוח את הבוקר
    אני גם איתך מהיום מתחילה לספור יום של איחור מקווה ש
    לילי
  • קודם כל ברוכה השבה! מקווה שניצלת את החופש לנוח כמו שצריך וצברת כוחות חדשים.

אני ממש שמחה לשמוע שאת מצטרפת למועדון האאקלומין.
    אני מחכה למחזור כדי להתחיל פעם שלישית עם מינון יותר גדול כי לצעקי מינון נמוך לא השפיע עלייי. בשבוע הבא יש לי תור בפעם הראשונה לרופא מומחה פוריות ואני עוזבת את רופא הנשים שלי בתקוווה שאתחיל לקבל תשובות יותר ברורות לגבי התהליך.

טוב שחזרת, הייית חסרה!
    חג שבועטת שמח

• kkd- תודה, את לא מבינה כמה הייתן חסרות לי...
    תאמרי לי למה את מתכוונת מינון נמוך? לי הוא אמר לקחת חמישה כדורים מהיום הרביעי לווסת....
    זה נקרה מינון נמוך?! אין לי מושג פעם ראשונה שאני מתחילה לקחת טיפול תרופתי....
    lililili23- מחזיקה לך שה לא תגיע... לך ולכולנו... אמן שהחודש יהיה החודש....

לכל הבנות חג שמח לכולן.... אם יש לכן מתכונים מעניינים לשבועות, אז יאללה זה הזמן.....

שיר
  • היי שיר,
    אני מתארת לעצמי... כשמתמכרים למשהו קשה בלעדיו:-)
    ואני מכורה...

לגבי האאקלומין- בהתחלה מנסים כדור אחד ליום למשך חמישה ימים ובמידה ולא משפיע עולים לשניים ואפילו לשלושה.

בחודש הראשון האאקלומין השפיע עליי טוב ובאמת היו לי זקיקים יפים אך לא נכנסתי להריון.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה